Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Αναζητά τον δικό της… Γκουαρντιόλα»

«Αναζητά τον δικό της… Γκουαρντιόλα»
Η απόφαση του Μάσιμο Μοράτι να «τελειώσει» με συνοπτικές διαδικασίες τον Κλαούντιο Ρανιέρι και να τοποθετήσει στη θέση του στον πάγκο της Ίντερ τον Αντρέ Στραματσιόνι αποτελεί και σήμερα δύο ημέρες μετά, ένα από τα κύρια θέματα στον ιταλικό αθλητικό Τύπο.

Μάλιστα, ο πλήθος των δημοσιευμάτων παρουσιάζει την επιλογή του Μοράτι, ως μια προσπάθεια να μιμηθεί την Μπαρτσελόνα με την επιλογή του Γκουαρντιόλα.

«Αναζητά τον δικό της… Γκουαρντιόλα», αναφέρουν χαρακτηριστικά ιταλικά δημοσιεύματα τα οποία στέκονται αρκετά και στα λόγια του προέδρου της Ίντερ σε «πηγαδάκι» που δημιουργήθηκε με συμφοιτητές της κόρης στο πλαίσιο της τελετής αποφοίτησης της.

«Θέλαμε κάτι που θα μπορούσε να τραντάξει τους πάντες στην ομάδα», είπε –αρχικά- ο πρόεδρος της Ίντερ και συνέχισε:

«Τουλάχιστον τώρα θα ξυπνάς το πρωί και θα υπάρχει κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Ο Στραματσιόνι τακτικά είναι αρκετά καλός, πραγματικά ταλαντούχος, και έκανε πολλή καλή δουλειά τους τελευταίους μήνες στην ομάδα των νέων. Αν θα τον κρατήσω και του χρόνου; Αν τους νικήσουμε όλους… Θέλουμε την τρίτη θέση. Βλέπετε εάν δεν περάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει πρόβλημα», τόνισε ο Μοράτι και άρχισε την έντονη κριτική στον Γκασπερίνι.

«Η εφετινή καταστροφή είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη. Κατέστρεψε τα πάντα. Μας πήρε το σθένος που είχε η ομάδα και το καλό κλίμα», ανέφερε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: