Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Δεν υπάρχει αίσθημα πικρίας»

Υπερήφανος για την πορεία του ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου, μία μέρα μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε μια τέτοια ομάδα, όμως είμαστε περήφανοι και φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά», τόνισε ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας. «Πρέπει να νιώθει χαρούμενος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου

-Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτη στο «ΓΣΠ»:

«Δεν υπάρχει αίσθημα πικρίας. Οι αλλαγές της Ρεάλ έγιναν σε ένα σημείο όπου εμείς κουραστήκαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε μια τέτοια ομάδα, όμως είμαστε περήφανοι και φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν κάτι το φανταστικό, ο κόσμος ήταν εκεί, έσπρωξε την ομάδα. Όλο το γήπεδο ήταν ντυμένα στα χρώματα της ομάδας, ήταν συγκινητικό. Πρέπει να νιώθει χαρούμενος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ.
 Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους. Εκεί καταλάβαμε το μέγεθος της φετινής επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ. Ξεκινώντας την πορεία στους ομίλους, στόχος μας ήταν η πρόκριση στους “16”. Το καταφέραμε εξασφαλίζοντας και την πρώτη θέση. Ακολούθως περάσαμε στους “8”, όπου και φτάσαμε στο μάξιμουμ μας. Οι εμπειρίες που αποκτήσαμε είναι ανεκτίμητες. Το να παίξουμε στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” θα είναι κάτι φανταστικό για την ομάδα κα τους φίλους που θα έρθουν μαζί μας».

-Για την παρουσία του κόσμου:

«Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα η συμπεριφορά του ήταν άψογη. Έστω και αυτά που έγιναν μετά το τέλος (άναμμα φωτοβολίδων) δεν ήταν τόσο σοβαρά. Ήθελαν να γιορτάσουν, να δείξουν την εκτίμηση τους για αυτή την ομάδα».

-Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα:

«Πρέπει να κατέβουμε κάτω στη γη. Έχουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτό το στόχο μας. Όλες οι δυνάμεις θα αφιερωθούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως από εμάς εξαρτάται. Αν εμφανιστούμε όπως πρέπει, μπορούμε. Μετά τις επιτυχίες που είχαμε πρέπει να προσγειωθούμε στην κυπριακή πραγματικότητα».

-Για τα όσα συμβαίνουν στα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια:

«Μας λυπεί όλους και κοστίζει σε όλους. Ελπίζω σιγά-σιγά ότι θα αντιληφθούν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και όχι αρένα που πρέπει να λύνουν τις διαφορές τους. Ελπίζω να εξαλείψουμε σιγά-σιγά αυτή τη γάγγραινα. Φοβάμαι και εμείς θα έχουμε κλειστό παιχνίδι. Χάνουν οι οπαδοί που πλήρωσαν εισιτήρια, χάνουν οι ομάδες. Το κράτος πρέπει να επέμβει πιο δυναμικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: