Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Επαφές Αμπράμοβιτς με Γκουαρντιόλα!!

Επαφές Αμπράμοβιτς με Γκουαρντιόλα!
Μπορεί οι Ρομάν Αμπράμοβιτς και Πεπ Γκουαρντιόλα να μη συναντήθηκαν, ωστόσο εκπρόσωποι της κάθε πλευράς ήρθαν σε επικοινωνία και άρχισαν τις επαφές για την πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Ισπανό τεχνικό!

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τις πληροφορίες από την Ισπανία να αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει για την παραμονή του –τουλάχιστον- για ένα χρόνο ακόμη.

Το όνομα του Γκουαρντιόλα εξακολουθεί να βρίσκεται πρώτο στη σχετική λίστα του Αμπράμοβιτς, εκπρόσωποι του οποίου επικοινώνησαν με τους ατζέντηδες του Ισπανού τεχνικού για την προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αν και στα βρετανικά Μέσα δεν αναφέρεται το ακριβές περιεχόμενο των όσων ειπώθηκαν, η «Daily Telegraph» κάνει λόγο για επιθυμία του Γκουαρντιόλα να δουλέψει στην Αγγλία, ενώ είναι δεδομένη και η επιθυμία του να ζήσει στο Λονδίνο. Η Τσέλσι εξακολουθεί να αναζητά προπονητή, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να προκρίνει τη λύση του Λοράν Μπλαν, σε περίπτωση που δεν υπάρξει «γάμος» με το …αφεντικό της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: