Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Διαλύθηκαν οι φόβοι για Παπαστεριανό

Καλά νέα άκουσε ο Μανώλης Παπαστεριανός σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατό του, τα οποία τον ανακούφισαν και τον έκαναν να αισιοδοξεί για την επάνοδο του στα γήπεδα σε σύντομο χρονικό ορίζοντα.

Ο Έλληνας μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο πρόσφατα εγχειρισμένο γόνατο του (είχε κάνει αρθροσκόπηση), στο οποίο αισθάνονταν ενοχλήσεις και υπήρχαν φόβοι ότι έχει πειραχθεί ο χόνδρος, το αποτέλεσμα της οποίας ευτυχώς για εκείνον ήταν καθησυχαστικό, αφού απέφυγε το νυστέρι.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στον χόνδρο, αλλά ότι υπάρχει μια φλεγμονή, την ώρα που έχει υποχωρήσει ένα οίδημα που είχε σχηματιστεί στην περιοχή. Στον παίκτη χορηγήθηκε ειδική θεραπευτική αγωγή την οποία θα τηρήσει για δύο βδομάδες, ώστε στη συνέχεια να υποβληθεί εκ νέου σε εξέταση, προκειμένου να πάρει το «πράσινο φως» για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Παπαστεριανός θα μπορέσει να προλάβει να αγωνιστεί και πάλι σε παιχνίδι του Άρη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: