Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Χωρίς άγχος… αλλά και χωρίς συμβόλαιο!!

Χωρίς άγχος… αλλά και χωρίς συμβόλαιο
«Άνετος» νιώθει ο Σάλομον Καλού παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο Ιβοριανός δεν επηρεάζεται από το γεγονός πως θα μείνει ελεύθερος και εστιάζει την προσοχή του στο παρόν και στα όσα μπορεί να προσφέρει στους «μπλε».

«Ξέρω πως το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος της σεζόν. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν είναι τόσο σημαντικό να “παλέψω” για μία νέα συμφωνία, αλλά να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να βοηθήσω, ώστε η ομάδα να κερδίσει όσα παιχνίδια της έχουν απομείνει. Όσο θα το κάνω αυτό, θα νιώθω ικανοποιημένος με τον εαυτό μου», δήλωσε ο Καλού.

Ο 26χρονος έχει κάνει πάνω από 240 εμφανίσεις και έχει σκοράρει 60 φορές για τους Λονδρέζους από το 2006, αλλά αυτή τη σεζόν έχει συμμετάσχει μόλις 15 φορές, συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, ο Ρομπέρτο Ντι Ματεό τον στηρίζει και ο Καλού δεν παρέλειψε να επαινέσει τον προπονητή, ο οποίος του έδωσε ένα ρόλο αρκετά σημαντικό στην ομάδα των «μπλε»:

«Πρέπει να δίνεται η ευκαιρία σε όλους να παίξουν και να δείξουν πως θέλουν να είναι στην ομάδα, δίνοντας το 100% τους. Έτσι δημιουργείς μία ομάδα, στην οποία μπορείς να στηριχτείς και μία ομάδα που μπορεί να δουλέψει συλλογικά», ήταν τα λόγια του σκόρερ της Τσέλσι ,που επικράτησε 1-0 της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».

Το γκολ που πέτυχε ο Καλού δίνει σαφές προβάδισμα στη Τσέλσι για να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της επόμενης Τετάρτης (4/4).

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: