Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Καλού: «Με… τιμωρούσε ο Βίλας Μπόας»

Καλού: «Με… τιμωρούσε ο Βίλας Μπόας»
Ο ήρωας της Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπενφίκα, Σαλομόν Καλού, άνοιξε «πυρ» κατά του πρώην τεχνικού των «μπλε», Αντρές Βίλας Μπόας. «Δεν με χρησιμοποιούσε επειδή δεν υπέγραφα νέο συμβόλαιο», τόνισε ο Ιβοριανός επιθετικός.

Μετά το γκολ που σημείωσε στην Λισαβόνα, χαρίζοντας τη νίκη και το προβάδισμα στην Τσέλσι ενόψει του επαναληπτικού στην Αγγλία, φαίνεται πως «φούντωσε» και έβγαλε από μέσα του πράγματα που κρατούσε καιρό για τον Πορτογάλο προπονητή.

«Μου είχαν πει πως επειδή δεν υπογράφω το νέο μου συμβόλαιο, δεν μου επιτρέπεται να αγωνίζομαι. Ήταν δύσκολη σεζόν να μην παίζω. Σαν ποδοσφαιριστής, θέλεις να συμμετέχεις με την ομάδα σου και να παίρνεις νίκες και για τον εαυτό σου. Θέλεις να βάζεις όσα περισσότερα γκολ μπορείς, για να δείξεις στον κόσμο ότι είσαι καλύτερος από ότι νομίζουν. Έάν δεν παίζεις, δεν μπορείς να το αποδείξεις. Αισθάνομαι ότι δεν μου δόθηκε όλες τις φορές η ευκαιρία να αποδείξω τις δυνατότητες μου και ήταν πραγματικά μεγάλη απογοήτευση», ήταν τα λόγια του 26χρονου επιθετικού.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: