Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πλήρης και με πλεονέκτημα η Ρεάλ!!

Πλήρης και με πλεονέκτημα η Ρεάλ
Στο βάθος που υπάρχει στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Σέρχιο Ράμος μετά τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως όλοι οι συμπαίκτες του προσαρμόζονται εύκολα, ακόμα και όταν έρχονται από τον πάγκο. Όσο για την μάχη του τίτλου στην Ισπανία: «είμαστε σε πλεονεκτική θέση», δηλώνει ο αμυντικός της «βασίλισσας».

«Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά και έχουμε επίγνωση του ποιοτικού και μεγάλου ρόστερ μας. Όσοι δεν έχουν παίξει πολύ για διαφορετικούς λόγους, πάντα δηλώνουν παρών όταν χρειάζονται, σαν τον Σαχίν που αξίζει συγχαρητήρια για την απόδοση του. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι πολύ σημαντικός αλλά έχουμε πολλούς και εξαιρετικούς παίκτες», τόνισε στο επίσημο σάιτ των «μερένχες» σχετικά με την συμμετοχή του Σαχίν.

Αναφορικά με τα τελευταία αποτελέσματα στις εγχώριες διοργανώσεις, σχολίασε: «Τα αποτελέσματα πάντα ηρεμούν τα πράγματα. Πολλοί είπαν πως βρισκόμαστε σε κρίση μετά τις δύο ισοπαλίες και έπρεπε να αντιδράσουμε. Είμαστε πολύ καλά και ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι. Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας τέτοιες φήμες και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση».

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: