Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Άγριος καυγάς Μπαλοτέλι - Μαντσίνι!!

Άγριος καυγάς Μπαλοτέλι - Μαντσίνι!
Έξαλλο έκανε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο Μάριο Μπαλοτέλι στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι!
Ο Ιταλός τεχνικός βγήκε εκτός εαυτού με τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο τιμώρησε στέλνοντάς τον να προπονηθεί μόνος του.

Τελικά το… έχει στο αίμα του. Ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθημερινά, θα τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Μια μέρα αφότου… «έσκασε» απρόσκλητος στην παρουσίαση του Αντρέα Στραματσιόνι από τη διοίκηση της Ίντερ, επέστρεψε στο Μάντσεστερ και η πρώτη του προπόνηση στο Κάρινγκτον στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Σίτι για το ματς με τη Σάντερλαντ, ήταν επεισοδιακή!
Ο νεαρός επιθετικός έκανε έξω φρενών τον Ρομπέρτο Μαντσίνι που του… έψαλε τον «εξάψαλμο» και τον τιμώρησε, δίνοντας εντολή στον Μπαλοτέλι να προπονηθεί μόνος του! Φυσικά, ο ποδοσφαιριστής δεν είδε με… καλό μάτι τις φωνές του προπονητή του και χρειάστηκε η παρέμβαση του γυμναστή του συλλόγου, Ατίλιο Λομπάρντο για να οδηγήσει τον Μπαλοτέλι σε κάποιο από τα μικρά γήπεδα των εγκαταστάσεων της Σίτι, ώστε να συνεχίσει να μόνος του.
Αφού, λοιπόν, δοκίμασε το πόδι του στις εκτελέσεις φάουλ μέχρι να τελειώσει και η προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας, ο Μπαλοτέλι δεν ήθελε να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ηλιοφάνεια του Μάντσεστερ και μαζί με έναν φίλο του κατευθύνθηκαν στο «Alderley Edge restaurant Panacea», εκεί όπου συνηθίζει να βρίσκεται και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι!
Ακόμη και σε μια απλή έξοδό του, όμως, ο Μπαλοτέλι δεν έμεινε… άπραγος! Προκάλεσε και πάλι! Αυτός, λόγω της φράσης: «Not only I’m perfect, I’m Italian too» στο μπλουζάκι του, ενώ ο φίλος του έδειξε να μην ευαισθητοποιείται στην προσπάθεια της αστυνομίας του Μάντσεστερ να καταπολεμήσει τη βία, επιδεικνύοντας ένα… πιστόλι στο μπροστινό μέρος της φανέλας του!
πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: