Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα στην Άρσεναλ!!

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα στην Άρσεναλ
Η απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ να αλλάξει ριζικά το ρόστερ της Άρσεναλ είναι ειλημμένη και, ήδη, ο Αλσατός τεχνικός έχει ριχθεί στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών. Το england365.gr …κάνει ταμείο και σας παρουσιάζει τα υψηλά συμβόλαια των υπό παραχώρηση «κανονιέρηδων».

Πρωταρχικός στόχος των Λονδρέζων είναι η παραμονή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και είναι δεδομένο ότι η πρόταση ανανέωσης που θα του γίνει θα είναι εξαιρετικά δελεαστική.

Εκτός αυτού, ο Αρσέν Βενγκέρ θα πρέπει να δείξει στον αρχηγό της ομάδας ότι ο σύλλογος αφήνει πίσω την τακτική των περασμένων ετών και ότι θα ενισχυθεί μεταγραφικά, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Για να γίνουν τα παραπάνω, θα πρέπει η Άρσεναλ να εξοικονομήσει ένα σεβαστό ποσό από αποδεσμεύσεις παικτών, οι οποίοι είτε δεν υπολογίζονται καθόλου, είτε ο χρόνος συμμετοχής τους είναι περιορισμένος. Δείτε τα χρήματα που θα γλιτώσουν οι «κανονιέρηδες» από τους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση.

Όνομα
Λίρες/εβδομάδα
Αντρέι Αρσάβιν*
75.000
Μαρουάν Σαμάκ
60.000
Μανουέλ Αλμούνια*
60.000
Σεμπαστιάν Σκιλασί
50.000
Νίκλας Μπέντνερ*
50.000
Ντενίλσον*
50.000
Κάρλος Βέλα*
50.000
Παρκ Γιου-Γιανγκ
40.000
*Έχουν, ήδη, παραχωρηθεί δανεικοί

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω συμβόλαια, εάν η Άρσεναλ καταφέρει να απαλλαχθεί από τα συμβόλαια αυτά θα εξοικονομήσει 23 εκατ. λίρες, τα οποία ο Βενγκέρ σκοπεύει να τα δαπανήσει σε μεταγραφές, με αυτή του Λούκας Ποντόλσκι να θεωρείται «τελειωμένη», ενώ στα υπόψη υπάρχει πάντα ο Γιοάν Εμβιλά, για τη μεσαία γραμμή.
Αν και η Άρσεναλ παραχώρησε τους Σεσκ Φάμπρεγκας, Σαμίρ Νασρί και Γκαέλ Κλισί, το μισθολογικό κόστος αυξήθηκε, Αντίθετα με την πολιτική που θα εφαρμοστεί από το καλοκαίρι και μετά, οι Λονδρέζοι σκοπεύουν να ανανεώσουν πρόωρα το συμβόλαιο του Άλεξ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος εισπράττει –μόλις- 20.000 λίρες την εβδομάδα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διπλασιασμό αποδοχών. 

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: