Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Μουρίνιο: «Δεν είναι θαύμα ο ΑΠΟΕΛ»

Μουρίνιο: «Δεν είναι θαύμα ο ΑΠΟΕΛ»
Το εγκώμιο του ΑΠΟΕΛ έπλεξε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι Κύπριοι δυσκόλεψαν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά τελικά όταν κουράστηκαν ήρθαν τα τρία γκολ της νίκης των Μαδριλένων. Ο «Special One» επισήμανε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και η πορεία της δεν είναι θαύμα αλλά προϊόν της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Ειδικά από την στιγμή που μπήκαν στον αγώνα οι Μαρτσέλο και Κακά παίξαμε πιο καλά και δίκαια φτάσαμε στη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ μας δυσκόλεψε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο όταν και είχε φρεσκάδα και μας δημιούργησε προβλήματα. Κάλυπτε σωστά τους χώρους αλλά μετά εμφανίστηκε η κούραση και εμείς βάλαμε τα γκολ.

Η φιλοξενία του ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετική και ελπίζω να ανταποδώσουμε και εμείς στο γήπεδο μας. Πρέπει να παίξουμε εξίσου καλά και στην ρεβάνς της Μαδρίτης.

Στην επόμενη φάση πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε την Μπάγερν. Οι Γερμανοί είναι το φαβορί και πολύ δυνατή ομάδα.

Στον ΑΠΟΕΛ γίνεται μια σοβαρή δουλειά και το κλίμα είναι φοβερό. Η πορεία του δεν είναι θαύμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάνει σπουδαία δουλειά και το έχει αποδείξει. Έχει φτιάξει μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Μίλησα με μερικούς παίκτες του ΑΠΟΕΛ και διαπίστωσα πως έχουν καλή νοοτροπία για το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι προϊόν της δουλειάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: