Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σε καλό δρόμο η αδειοδότηση

Ένα-ένα ξεπερνούν τα «εμπόδια» και τους «σκοπέλους» οι ιθύνοντες του Άρη στην προσπάθεια συγκέντρωσης των απαραίτητων εγγράφων για τον φάκελο αδειοδότησης που θα υποβάλλουν. Τα τελευταία 24ωρα φέρεται να έχει παρατηρηθεί σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με πρώην στελέχη της ομάδας, που ανοίγουν τον δρόμο για την επίτευξη των τελικών συμφωνιών και με τα νυν στελέχη.

Είναι φανερό εδώ και καιρό ότι στον Άρη έχουν δώσει προτεραιότητα στη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων από το παρελθόν (Κούπερ, Τσιώλης, Πρόμπιερζ, Οριόλ, Τσεσνάουσκις, Μπομπαντίγια, Μενδρινός, Ρονάλντο κ.α. ) για τις οποίες μοιάζει το ποσό που είχε προϋπολογιστεί αρχικά για τους διακανονισμούς να μην ήταν επαρκές και να απαίτησε την άντληση εξτρά κεφαλαίων, τα οποία έπρεπε να εξασφαλιστούν για να κλείσουν υποθέσεις που δεν έπαιρναν άλλη παράταση. Φυσικά η διαδικασία αυτή απαίτησε και επιπλέον χρόνο για να διευθετηθεί, όμως πλέον προκύπτει ότι οι «κίτρινοι» έχουν κλείσει επιτυχώς όλα τα ανοικτά μέτωπα από το παρελθόν, έχουν εξασφαλίσει τις σχετικές υπογραφές και πλέον μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους στις συμφωνίες με τα υπάρχοντα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πήραν σειρά οι νυν

Επί της ουσίας η διοίκηση του Άρη μέχρι τα τέλη του μήνα θα επιχειρήσει να κλείσει κάθε εκκρεμότητα για την αδειοδότηση, ρίχνοντας πλέον το βάρος στους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, φέρεται οι παίκτες να ειδοποιήθηκαν προκειμένου να αρχίσουν να περνούν από τα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να επικυρώσουν τις συμφωνίες που έχουν κάνει ήδη με τη διοίκηση για την αποπληρωμή των οφειλομένων σε τρεις δόσεις, η πρώτη εκ των οποίων θα αρχίσει να καταβάλλεται εντός των προσεχών 24ωρων. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, πρακτικά σημαίνει ότι θα έχει επιτευχθεί και η εισροή των αναμενόμενων κεφαλαίων από το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: