Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

"Ψήνεται" για Αυστραλία ο ΠΑΟΚ!!

Στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας ρωτήθηκε για τους λόγους που η ομάδα δεν κάνει ένα άνοιγμα στους ομογενείς. Τότε προέκυψε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο του ταξιδιού στην Αυστραλία…
"Ψήνεται" για Αυστραλία ο ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει επαφές για να οργανωθεί ένα τέτοιο μεγάλο αλλά και πολύ σημαντικό ταξίδι που μπορεί να φέρει πολλαπλά οφέλη για τον Δικέφαλο.. Οι επαφές είναι σε πρόωρο στάδιο και πολλά θα εξαρτηθούν από την θέση που θα καταλάβει ο Δικέφαλος στο πρωτάθλημα που θα τελειώσει μέσα στον Μάιο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου συζητούν την πραγματοποίηση ενός τέτοιου ταξιδιού μέσα στον Ιούλιο και κυρίως τις τελευταίες ημέρες.
Όλοι αντιλαμβάνονται ότι για να βρεθούν ελεύθερες ημερομηνίες εκείνο το διάστημα δεν θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει Ευρωπαϊκούς αγώνες. Κάτι τέτοιο λοιπόν θα γίνει αν η ομάδα του Δικεφάλου πάρει το καλό εισιτήριο του Europa League και αγωνιστεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης κατά τα τέλη Αυγούστου.
Αν ο ΠΑΟΚ βγει πρώτος στα πλέι οφ και παίξει στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς ληγκ, ή αν πάρει το δεύτερο εισιτήριο του Europa League (και στις δύο περιπτώσεις ξεκινάει τέλη Ιουλίου) τότε το ταξίδι είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: