Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Δεν μπορούσα να μου λένε ποιους να βάλω και ποιους όχι»...

Στην προπόνηση της Κέρκυρας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χάβι Γκράθια, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες του, ενώ πέταξε και την... "μπηχτή" του προς τη διοίκηση...
«Δεν μπορούσα να μου λένε ποιους να βάλω και ποιους όχι»...
Εκτός από την αγωνιστική πορεία της Κέρκυρας, ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να επικαλέστηκε και έναν ακόμα λόγο, ο οποίος είχε να κάνει με κάποιες… υποδείξεις που του δίνονταν, για το ποιοι παίκτες θα έπαιζαν και ποιοι όχι. «Δεν μπορούσα να μου λένε ποιους να βάλω και ποιους όχι» ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες η ατάκα του Ισπανού, που όπως ήταν λογικό προβλημάτισε τους παίκτες του ΑΟΚ.
Η προπόνηση της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Τίμου Καβακά. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Πλατανιά, τα βρήκε σε όλα με τους Κερκυραίους και τις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή του.
Βοηθός του στον πάγκο της Κέρκυρας θα είναι ο Τάκης Τσακαλίδης, με τον οποίον δούλεψε μαζί στον Πλατανιά. Στα αγωνιστικά θέματα, νοκ άουτ για το ματς με την ΑΕΚ είναι ο Γκουστάβο, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Οσμάν, που εξέτισε την ποινή του.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: