Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Έχει «ενοχλήσει» τον Φορτούνη η Βέρντερ!!

Έχει «ενοχλήσει» τον Φορτούνη η Βέρντερ
Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη φέρεται να έχει η Βέρντερ Βρέμης, όπως γράφει σήμερα (28/03) η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι στο συμβόλαιο του διεθνούς μεσοεπιθετικού υπάρχει ειδικός όρος, σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να εξαγοράσει την ελευθέρας του με 600.000 ευρώ αν η Καϊζερσλάουτερν υποβιβαστεί στη Zweite Liga.

Η ομάδα του 20χρονου παίκτη έχει συμπληρώσει δεκαεπτά αγώνες χωρίς νίκη, απέχει επτά βαθμούς από τις θέσεις σωτηρίας και απομένουν επτά αγωνιστικές για τη λήξη της σεζόν στην Bundesliga.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες η Καϊζερσλάουτερν να παραμείνει στην κατηγορία. Στη Βέρντερ Βρέμης έχουν ενημερωθεί για τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης και έχουν ενημερώσει την Καϊζερσλάουτερν πώς θα πληρώσουν το αντίτιμο που απαιτείται για την αγορά του Φορτούνη.

Μάλιστα, η Βέρντερ προτίθεται να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον διεθνή μεσοεπιθετικό και θα το ενεργοποιήσει, αν τελικά οι «κόκκινοι διάβολοι» πέσουν στη δεύτερη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: