Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ντελ Πιέρο: «Το μέλλον μου στην Γιουβέντους»!

Ντελ Πιέρο: «Το μέλλον μου στην Γιουβέντους»
Μπορεί ο χρόνος συμμετοχής του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να μην είναι τόσος όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, καθώς βρίσκεται στο 37ο έτος της ζωής του. Αλλά, ο «Μεγαλέξανδρος» δείχνει πως θέλει να μείνει για αρκετό καιρό στην ομάδα της καρδιάς του.

Μετά τη νίκη επί των «νερατζούρι» για τη Serie A,o έμπειρος επιθετικός δήλωσε στο «Rai 2»: «Δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή φέτος, πως δεν έχω ρόλο μέσα στην ομάδα. Δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω και ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό, να φύγω από την Γιουβέντους τον Ιανουάριο».

Παράλληλα, συμπλήρωσε πόσο σημαντική νίκη ήταν αυτή επί της Ίντερ: «Παραμένουμε κοντά στη Μίλαν με αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θα πρέπει να «σηκώσουμε» το πόδι μας από το γκάζι, αν θέλουμε να την φτάσουμε. Είμαστε στον τελικό του κυπέλλου και απέχουμε τέσσερις βαθμούς από τη Μίλαν. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές».
Επίσης, μίλησε και για το πώς νιώθει που σκόραρε μετά από καιρό και μάλιστα σε τόσο καθοριστικά παιχνίδια: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος που σκόραρα σε δύο τόσο σημαντικούς αγώνες», ενώ για το μέλλον του είπε: «Το μέλλον μου; Προέχει το παιχνίδι με τη Νάπολι. Θέλω να απολαύσω την στιγμή».

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: