Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Δώνης: «Εκτιμώ την Ξάνθη, αλλά πρέπει να νικήσουμε»

Δώνης: «Εκτιμώ την Ξάνθη, αλλά πρέπει να νικήσουμε»
Παρομοίωση της Ξάνθης με τον περσινό Ατρόμητο έκανε ο Γιώργος Δώνης, σχολιάζοντας παιχνίδι του Σαββάτου (24/3) με τους "Ακρίτες" για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών θεωρεί πως η SKODA αδικείται από την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.

Παράλληλα, ο Δώνης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων» τόνισε πως οι παίκτες του πάση θυσία πρέπει να πάρουν τη νίκη. Εκτός μάχης ο Ζουέλα.

Αναλυτικά όσα είπε Γιώργος Δώνης:

«Κάθε παιχνίδι που έρχεται είναι πολύ σημαντικό για να πετύχουμε τον στόχο της συμμετοχής μας στα πλέι-οφ. Με το αυριανό ματς κλείνουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και παράλληλα να δείξουμε ψυχικά αποθέματα.

Για τη Ξάνθη εκτιμώ ότι πολλές φορές ο βαθμολογικός πίνακας δεν δείχνει την αλήθεια. Κατά τη γνώμη μου την συγκρίνω με τον περσινό και τον προπέρσινο Ατρόμητο που είχε παρουσιάσει δείγματα σπουδαίου ποδοσφαίρου αλλά δεν αντικατοπτριζόταν στη βαθμολογία.

Ξέρουμε ότι θα είναι λοιπόν ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Είναι όμως μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και πρέπει να βρούμε τον τρόπο εκείνο για να κατακτήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».


Νοκ άουτ ο Ζουέλα

Όσον αφορά το αυριανό ματς, εκτός μάχης τίθεται ο τραυματίας Ζουέλα, που υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα επανέλθει μετά από περίπου δύο εβδομάδες.

Η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Γιαννούλης, Μπρίτο, Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: