Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η επιστολή Βγενόπουλου στον Γόντικα!!

Η επιστολή Βγενόπουλου στον Γόντικα
Λίγες ώρες μετά το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εν μέσω των… δραματικών εξελίξεων για τους «πράσινους», διέρρευσε η επιστολή που είχε στείλει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στον Δημήτρη Γόντικα την Δευτέρα και με την οποία είχε ζητήσει να μην γίνει χρήση του 1.7 εκατ. ευρώ που είχε δώσει, μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προειδοποιώντας να μην δαπανηθούν σε περίπτωση που υπήρχε σκέψη για παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Όσο υπάρχει έστω και η σκέψη ότι εσείς μπορεί να παραιτηθείτε και να οδηγηθεί η ΠΑΕ σε αδιέξοδο και έλλειψη διοίκησης, σας καλούμε να μην δαπανήσετε τα χρήματα που σας αποστείλαμε έναντι συμμετοχής μας στην δρομολογούμενη αυξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω των σημερινών συνθηκών και της αβεβαιότητας των εξελίξεων, σας καλούμε να μην δαπανήσετε τα χρήματα αυτά προτού έχετε την έγγραφη συμφωνία μας ότι δεν επιθυμούμε προηγουμένως να εξετάσουμε τους λεπτομερείς όρους του ενημερωτικού δελτίου που θα εκδοθεί, ώστε να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις για συμμετοχή ή όχι, στην δρομολογούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: