Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Γεωργέας: «Πόσο ν’ αντέξουμε ακόμα»;

Γεωργέας: «Πόσο ν’ αντέξουμε ακόμα»;
Κραυγή αγωνίας για το μέλλον της ΑΕΚ απηύθυνε ο Νίκος Γεωργέας.

Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο αγαπημένος των φίλων της «Ένωσης» τόνισε ότι η κατάσταση στ’ αποδυτήρια έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Αφού ανέφερε, λοιπόν, ότι οι παίκτες είναι επί 1,5 χρόνο απλήρωτοι, αναρωτήθηκε πόσο καιρό θ’ αντέχουν ακόμα να κάνουν το καθήκον τους υπό αυτές τις συνθήκες.

«Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει η υπομονή. Μας είπαν για 20 Μαρτίου, πέρασε κι αυτή η ημερομηνία και δε μας μίλησε κανείς», ανέφερε αρχικά ο Γεωργέας.

Κι αφού τόνισε ότι «εμείς κάνουμε το καθήκον μας, όσο αντέχει ο καθένας» και ότι «δεν μπορεί πια να πει κανείς τίποτα σε κανέναν», ανέφερε:

«Είμαστε 1,5 χρόνο απλήρωτοι! Πόσο να αντέξουμε ακόμα; Το έχω δει στο παρελθόν πάλι αυτό, αφού είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα. Πιστεύω ότι την τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει, αλλά φέτος είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν είναι όπως παλιά. Έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο».

Στο ίδιο μήκος κύματος, δε, κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Αντώνη Ρίκκα, που ανέφερε χαρακτηριστικά στο συνδρομητικό κανάλι: «Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε σ' αυτό που έχουμε αρχίσει απ' την πρώτη στιγμή -εμείς και ο προπονητής. Αφού είμαστε ακόμα εδώ και παίζουμε, σημαίνει ότι αντέχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: