Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Το σκωτσέζικο ντους του Γιάννου

Από τον εντυπωσιακό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, εκτός αποστολής στα παιχνίδια με τους Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό και πλέον επιστροφή στον αγώνα με την Κέρκυρα.
Το σκωτσέζικο ντους του Γιάννου
Επιστρέφει ξανά στην ενδεκάδα... Ο Απόστολος Γιάννου άρεσε ιδιαίτερα απέναντι στον ΟΦΗ, ικανοποίησε με τα δύο τέρματα που πέτυχε και μάλιστα κέρδισε τον τίτλο του MVP της 21ης αγωνιστικής.
Απέναντι στον Αρη αγωνίστηκε για 80 λεπτά και στην συνέχεια ...εξαφανίστηκε. Κόντρα στον Παναθηναικό δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ στα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό ήταν εκτός αποστολής. Πλέον ήρθε η ώρα για την επανεμφάνισή του...
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπολογίζεται για βασικός στον αγώνα με την Κέρκυρα και εκτιμάται πως θα αγωνιστεί πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη, παίρνοντας την θέση του Γιώργου Φωτάκη (αγωνιζόμενος δηλαδή ως μεσοεπιθετικός που δεν είναι πάντως η φυσική του θέση).
Επιστροφή μετά από 35 μέρες
Επί της ουσίας δηλαδή, ο Γιάννου θα κάνει την εμφάνισή του σε ματς του ΠΑΟΚ έπειτα από 35 μέρες μιας και το παιχνίδι με τον Αρη ήταν στις 19 Φλεβάρη. Ο τελευταίος, αν μη τι άλλο, υποβλήθηκε σε ένα σκωτσέζικο ντους από τον Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος στα τρία τελευταία ματς δεν τον ...ενεργοποίησε παρά το ότι στον αγώνα με τους Κρητικούς είχε ικανοποιήσει.
Ισως και λόγω του ...ιδιαίτερου χαρακτήρα του Ρουμάνου, ο 21χρονος παίκτης να μην πήρε τον χρόνο που πολλοί θα περίμεναν ειδικά μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Το λέμε αυτό γιατί ο Μπόλονι, με δεδομένο πως ο Γιάννου είναι νεαρός, ίσως να θέλει να τον κρατήσει σε εγρήγορση μιας και εκτιμά πως χρειάζεται ειδική μεταχείριση στους μικρότερους ηλικιακά παίκτες.
Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννου πιθανότατα θα επιστρέψει ως βασικός στον αγώνα με την Κέρκυρα και θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει στον Ρουμάνο τι αξίζει...
Πηγή: olapaok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: