Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

"Η Ρεάλ παραμένει μακριά"

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα την Παρασκευή (23/3) ενόψει του αγώνα με τη Μαγιόρκα, υποστήριξε ότι το -6 από τη Ρεάλ είναι μιά σεβαστή διαφορά και δεν είναι εύκολο να καλυφθεί στις 10 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε.
"Η Ρεάλ παραμένει μακριά"
"Δεν θα πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες, έξι πόντοι διαφοράς από τη Ρεάλ είναι πάρα πολλοί, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι θα συνεχίσουν να φέρνουν ισοπαλίες.Είναι προφανές πως το -6 είναι προτιμότερο από το -10, αλλα η απόσταση παραμένει πάντα σημαντική", τόνισε ο Γκουαρδιόλα και πρόσθεσε:
"Μας περιμένουν στη συνέχεια αρκετά φιλόδοξες ομάδες για να αντιμετωπίσουμε, που αγωνίζονται για παραμονή, έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Europa League".
Κληθείς τέλος από τους εκπροσώπους του Τύπου να σχολιάσει την επεισοδιακή συμπεριφορά των ανθρώπων της Ρεάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ μεσοβδόμαδα (σ.σ ο Γκουαρδιόλα έδωσε συνέντευξη λίγο πριν ανακοινωθούν οι τιμωρίες για τους "μερένγκες"), απάντησε:
"Είδα το παιχνίδι και δεν έχω άποψη. Ο καθένας κανει αυτό που αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει. Εγώ έχω αποφασίσει να μη δίνω προσωπικές συνεντεύξεις και για αυτό είμαι εδώ. Δεν πρόκειται να κάνω μαθήματα σε κανέναν".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: