Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Χωρίς νικητή το ντέρμπι!!

Χωρίς νικητή το ντέρμπι
Στο μηδέν κόλλησαν στο ντέρμπι των «αιωνίων» της Κύπρου ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, στο πλαίσιο της 26η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι λιγοστές καλές στιγμές που σημειωθήκαν στον αγώνα έγιναν κατά κύριο λόγο στο πρώτο μισάωρο. Συγκεκριμένα στο 17΄, ο Μακρίδης έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χιώτη, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Αΐλτον κατέληξε επίσης άουτ.

Η σημαντικότερη ευκαιρία έγινε στο 26’ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Αλωνεύτη, η μπάλα χτύπησε στο γόνατο του Μποαβεντούρα και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Διονύση Χιώτη.

Στο 45’ η Ομόνοια έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Αλωνεύτη.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή, ωστόσο το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα (78΄ Αλεξάνδρου), Ζόρζε, Ολιβέιρα, Πίντο, Μοράις, Μαρσίνιο, Χαραλαμπίδης (67΄ Τρισκόφσκι), Μαντούκα (75΄ Σολάρι), Αΐλτον.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Σπούνγκιν, Μαργκάσα, Σερφά, Καρυπίδης, Κασέκε, Μακρίδης (62΄ Αβράαμ), Σάλατιτς, Εφραίμ, Αλωνεύτης, Άλβες (72΄ Χριστοφή

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: