Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο Μασάδο περνάει στην επίθεση

Ο προπονητής του Άρη αφήνει στην άκρη τις συντηρητικές προσεγγίσεις και ετοιμάζει επιθετικογενή ενδεκάδα για το ματς με τον Πανιώνιο.Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες ο Μανουέλ Μασάδο έχει επικριθεί για τη συντηρητική τακτική στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Δεν πρόκειται όμως να κάνει το ίδιο λάθος και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, απέναντι στον οποίο προετοιμάζει μια πιο δημιουργική μεσαία γραμμή, δίνοντας παράλληλα ταχύτητα στην επίθεση.

Η καλή απόδοση των Καπετάνου, Γιαννιώτα στον αγώνα με τον ΟΦΗ λύνει τα χέρια του Μασάδο. Ο Πορτογάλος σκέφτεται να δώσει μάλιστα ελευθερία στο δημιουργικό παιχνίδι των Καπετάνου, Φατί στα χαφ, βάζοντας πίσω τους σε καθαρά ανασταλτικό ρόλο τον Παπαζαχαρία. Σε αυτή την περίπτωση ο Ουμπίντες θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, δηλαδή στη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, με τον Ακόστα να έχει τον ίδιο ρόλο από αριστερά. Ο Καζναφέρης αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις της άμυνας (Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Τσουκάνης) παραμένουν ακλόνητοι. Ανοιχτό παραμένει το ποιος θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γιαννιώτα να έχει το προβάδισμα έναντι του Καστίγιο.

Ολες αυτές οι δοκιμές του Μασάδο περιστρέφονται γύρω από την επιθυμία του να «χτυπήσει» το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και να μην καρδιοχτυπήσει όπως στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ, όπου οι «κίτρινοι» δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα περίπου στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: