Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Στο Διαβαλκανικό ο Λαζαρίδης

Το ξαφνικό πρόβλημα του Νίκου Λαζαρίδη οφείλεται σε φλεγμονή η οποία δεν του επιτρέπει ούτε παπούτσι να φορέσει και νοσηλεύεται ώστε να ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημα.
Στο Διαβαλκανικό ο Λαζαρίδης
Μια απλή, αθώα και συχνή για τον ίδιο μυκητίαση στα δάχτυλα του αριστερού του ποδιού, οδήγησε τον Νίκο Λαζαρίδη τελικά στο... Διαβαλκανικό. Ο αρχηγός του ΑΡΗ με απόφαση του γιατρού του ΑΡΗ εισήχθη την Πέμπτη το βράδυ εσπευσμένα στο Διαβαλκανικό στο οποίο νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα και του χορηγείται σε 24ωρη βάση ενδοφλέβια αντιβίωση. Όλα ξεκίνησαν από μία απλή, όπως φαινόταν αρχικά, μυκητίαση στα δάχτυλα του αριστερού του ποδιού την οποία αντιμετώπισε με αλοιφές. Στη συνέχεια λόγω του μικροβίου η αντιβίωση με χορήγηση δια στόματος δεν `έπιασε` με αποτέλεσμα το πρόβλημα να γίνεται πιο έντονο, το πόδι του πρήστηκε σε σημείο που από τον πόνο να μη μπορεί να βάλει παπούτσι!
Ο Νίκος Λαζαρίδης θα παραμείνει στο Διαβαλκανικό μέχρι η κατάστασή του να καλυτερέψει. Ο έμπειρος αμυντικός του ΑΡΗ και σήμερα πονούσε και παρότι ο Μανουέλ Μασάδο τον κάλεσε ως 19ο στην αποστολή προσδοκώντας σε θαύμα, είναι εξαιρετικά απίθανο να αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο.
Ο αρχηγός του ΑΡΗ μάλιστα, τα έβαζε με την ατυχία του, αφού μετά τα δυο γκολ που πέτυχε με ΑΕΚ και ΟΦΗ χαρίζοντας έξι βαθνούς στην ομάδα του, κάποιος τον μάτιασε...
Πηγή:allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: