Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

"Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν"!

Έξαλλος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με τις παραιτήσεις που ανακοινώθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! "Η ομάδα πάει για διάλυση", είπε φεύγοντας. Σε εξέλιξη η συνεδρίαση.
"Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν"!
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχώρησε έξαλλος από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που βρίσκεται σε εξέλιξη, κάνοντας λόγο για 4-5 παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου.
"Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης. Μέσα στο διοικητικό συμβούλιο άκουσα πράγματα ανήκουστα, δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Άλλοι να παραιτούνται, άλλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι για τα επεισόδια και άλλοι για τις ποινικές ευθύνες και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα αλλά αληθινή. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και παραιτούνται τώρα; Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται.
Μου είναι αδιανόητο μετά από 35 χρόνια στον Παναθηναϊκό να βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν. Ρωτήστε τους όταν βγουν έξω για τους λόγους που αποχωρούν", είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Να σημειώσουμε ότι η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00 με τα 12 από τα 13 μέλη να δίνουν το "παρών". Μοναδική αναμενόμενη απουσία ήταν αυτή του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει εξουσιοδοτήσει τον αδελφό του Θανάση να τον εκπροσωπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: