Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Δεν είναι μόνο ο Φαν Πέρσι!!

Δεν είναι μόνο ο Φαν Πέρσι!
Η Αρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό και το england365.gr αποτυπώνει τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά στα τελευταία ματς των «κανονιέρηδων» και συμπαραστέκονται άψογα στον Ολλανδό επιθετικό.

Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι είναι η δύναμη πυρός της Αρσεναλ, έχοντας πετύχει φέτος 33 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ξελασπώνοντας την ομάδα ουκ ολίγες φορές.
Ωστόσο στο τελευταίο διάστημα που η Αρσεναλ έχει ένα σερί έξι νικών στο πρωτάθλημα, δεν νιώθει μόνος του. Υπάρχουν ακόμα τέσσερις παίκτες της λονδρέζικης ομάδας που την οδήγησαν στην τρίτη θέση, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω την Τότεναμ, όταν πριν από επτά εβδομάδες, ήταν αυτή μπροστά με 12 βαθμούς διαφορά!
 Βόιτσεχ Σέζνι
 Ο τερματοφύλακας της Αρσεναλ μπορεί να είναι μόνο 21 ετών, αλλά δείχνει πολύ πιο ώριμος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και καθοδηγεί πανέξυπνα την άμυνα του. Ο Σέζνι ξεκίνησε με μεγάλη αμφισβήτηση στο Λονδίνο, αλλά γρήγορα απάντησε σε όλους με την σταθερή του απόδοση και φέτος έχει ως τώρα 29 αγώνες. Η συμβολή του στην πορεία της Αρσεναλ στα τελευταία ματς είναι καθοριστική, ειδικά όταν οι «κανονιέρηδες» κέρδιζαν με μικρό σκορ και αυτός κρατούσε ανέπαφη την εστία. Στα hi lights του, η διπλή απόκρουση στο πέναλτι του Κάουτ, κόντρα στη Λίβερπουλ.
Τόμας Βερμάελεν
 Είναι ο άνθρωπος που συναγωνίζεται τον Φαν Πέρσι στα καθοριστικά γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια έδωσε τη νίκη στην Αρσεναλ, στο 2-1 επί της Νιούκαστλ και στο 1-0 επί της Εβερτον!
Ο Βερμάελεν είναι ο άνθρωπος που θέλει ο κάθε προπονητής, καθώς πέρα από τη δύναμη και την ικανότητα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, μπορεί να παίξει με επιτυχία μπροστά και δεν είναι τυχαίο ότι φέτος έχει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα. Πλέον ξεπέρασε και το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν και κάνει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Κοσιελνί.
 Μπακαρί Σανιά
 Το γεγονός ότι από τότε που επέστρεψε, η Αρσεναλ έχει πάρει τα πάνω της, αποδεικνύει την αξία του. Πολλοί τον θεωρούν ως το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος κι όταν έσπασε το πόδι του στην ήττα από την Τότεναμ, τον περασμένο Οκτώβριο, δημιούργησε μεγάλο κενό στην Αρσεναλ. Στα τέλη Ιανουαρίου, όμως, επέστρεψε ο Γάλλος και πλέον με τις γνωστές του επελάσεις, κάνει τη διαφορά στη δεξιά πλευρά των «κανονιέρηδων».
 Τόμας Ροσίτσκι
 Ο μέχρι πρότινος αποδιοπομπαίος τράγος έγινε ο ήρωας του «Εμιρέιτς», ειδικά μετά την απόδοση του και το σκοράρισμα στη νίκη με 5-2 επί της Τότεναμ. Ο 31χρονος Τσέχος κλείνει έξι χρόνια στην Αρσεναλ, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Υπήρξε φορές που έκανε μαγικά, αλλά και αγώνες που ήταν... εξαφανισμένος. Τώρα, όμως, έχει βρει τον παλιό του καλό εαυτό και έχει καλύψει το κενό του εδώ και καιρό τραυματία Γουϊλσιρ. Ο Ροσίτσκι κάνει τα πάντα στη μεσαία γραμμή κι εκεί που τα σενάρια τον είχαν έτοιμο για αποχώρηση από την ομάδα, πλέον υπογράφει ανανέωση του συμβολαίου του!

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: