Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

«Πιο σημαντικά τα λάθη μας απ’ των διαιτητών»

«Πιο σημαντικά τα λάθη μας απ’ των διαιτητών»
Στην έλλειψη συγκέντρωσης που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός σε ένα μεγάλο μέρος της σημερινής αναμέτρησης, στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από την Μακάμπι. «Ήταν φάουλ στην τελευταία φάση αλλά δεν στέκομαι εκεί. Τα δικά μας λάθη ήταν πιο σημαντικά από αυτά των διαιτητών», τόνισε.

«Πριν από δύο ημέρες είπα πως θα είναι μία διαφορετική αναμέτρηση κι έτσι ήταν. Η ενέργεια κι ο τρόπος μας ήταν διαφορετικοί. Δεν πιέσαμε. Έχουμε πει πολλές φορές είναι ότι στην πρώτη περίοδο οι 11 εκ των 20 πόντων ήταν αβίαστοι. Αν δεν πιέσεις, θα σκοράρουν. Αυτό σημαίνει έλλειψη συγκέντρωσης. Στην πιο δύσκολη περίοδο για εμάς, όπου οι αντίπαλοι είχαν το πρόβλημα των φάουλ, παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να νικήσουμε», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός.

«Ως ομάδα κι ως παίκτες έχουμε την κατάλληλη εμπειρία να αποδώσουμε όπως στην παράταση. Είπα στους παίκτες πως ηττηθήκαμε απ' τα δικά μας λάθη. Σαφώς κι αγωνίστηκε καλύτερα, αλλά η νίκη χάθηκε απ' τα δικά μας λάθη κι όχι επειδή βελτιώθηκαν. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι μέσα σε 48 ώρες σε αυτό το επίπεδο. Δεν άλλαξε τίποτα. Θα πάμε στο Τελ Αβίβ να παίξουμε, γνωρίζοντας πως έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να επιστρέψουμε. Συγχαρητήρια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που έδειξε χαρακτήρα. Έκανε ό,τι είπα: Γνωρίζει να παίζει. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, που πάλεψαν μέχρι τέλους. Υπήρχαν λάθη. Συγχαρητήρια και στον κόσμο για την εξαιρετική ατμόσφαιρα» σχολίασε για την εμφάνιση της Μακάμπι.

Όσο για την τελευταία φάση της παράτασης: «Και κάτι τελευταίο. Μόλις είδαμε το τελευταίο λεπτό της παράτασης κι είναι φάουλ πάνω στον Γιασικεβίτσιους. Το γνωρίζουμε. Αλλά γνωρίζουμε και τα λάθη μας. Δε μπορούμε να πάρουμε ευθύνη για τους διαιτητές, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το καταλόγισε, ήταν στα 2 μέτρα. Πιο σημαντικά είναι τα λάθη μας, παρά αυτά των διαιτητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: