Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

«Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Μανουέλ Μασάδο. Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ τόνισε πως η δουλειά που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες αρέσει τόσο στον κόσμο όσο και στην διοίκηση.

Ο προπονητής του Αρη, κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει το «ποδοσφαιρικό ρητό» που λέει πως δύσκολα μια ομάδα κερδίζει δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της: « Ελπίζω να πάμε κόντρα στα προγνωστικά, να σπάσουμε τις στατιστικές και να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη που μας δίνει η έδρα μας. Εχουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι, λοιπόν, το κοιτάμε ξεχωριστά από το προηγούμενο, κυνηγώντας μόνο τους τρεις βαθμούς. Αν στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, συν το γεγονός της στήριξης από τους οπαδούς μας, που πάντα είναι πολύ σημαντική, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους βαθμούς».

Για το εάν περιμένει το ματς με τον Πανιώνιο, όπως αυτό με τον ΟΦΗ: «Ναι, πάνω - κάτω περιμένουμε ένα ίδιο παιχνίδι. Απ΄ αυτά που λαμβάνουμε από το τμήμα σκάουτινγκ και από τα παιχνίδια που έχουμε δει από μόνοι μας, καταλήγουμε πως είναι μια ομάδα η οποία στα εκτός έδρας παιχνίδια προσέχει πολύ τα αμυντικά της καθήκοντα και χτυπά στις αντεπιθέσεις».

Για το εάν υπάρχουν κάποιοι παίκτες του Πανιωνίου τους οποίους υπολογίζει περισσότερο: « Όχι, δεν υπάρχει κάποιος παίκτης στον οποίο να εστιάζουμε ιδιαίτερα και για να μην παρεξηγηθώ αυτό έχει να κάνει με μια ομάδα η οποία έχει όμοιους ποδοσφαιριστές, κάνοντας ένα σύνολο πάρα πολύ ενδιαφέρον. Περιμένω μια συγκεκριμένη τακτική να ακολουθήσουν, αμυντική τακτική, προσπαθώντας να αποσπάσουν το γκολ μέσα από κάποια αντεπίθεση και αυτά όλα με κάνουν να μη ξεχωρίζω κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά τη συνολική δουλειά που γίνεται».

Για τη δική του επόμενη μέρα, μετά το τέλος της σεζόν στον πάγκο του Αρη: «Αυτή τη στιγμή είναι μια λευκή κόλλα χαρτιού. Το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον παραμένει ανοιχτό σε πάρα πολλές επιλογές! Ακόμα σκέφτομαι το πώς θα τερματίσει η ομάδα και δεν σκέφτομαι το δικό μου το μέλλον. Το αν θα συνεχίσω, δηλαδή, στον Αρη, εκτός συνόρων Πορτογαλίας ή μέσα στη χώρα μου. Επαναλαμβάνω, λοιπόν, έχω μπροστά μου μια λευκή κόλλα στην οποία στο μέλλον μπορεί να γραφτεί το οτιδήποτε».

Οσο για το εάν ο ίδιος θα ήθελε να μείνει στον Αρη, ο Πορτογάλος, απάντησε: « Δεν είναι θέμα επιθυμιών, αλλά θέμα γεγονότων. Υπάρχει ένας γάμος και για να στηριχτεί αυτός, δεν αρκεί να θέλει μόνο η μια πλευρά, αλλά και η άλλη. Επομένως θα δούμε πως θα τρέξουνε τα γεγονότα μέχρι το τέλος της χρονιάς, να δούμε ποια θα είναι η διάθεση που θα υπάρχει με το τέλος του συμβολαίου και θα δούμε εάν θα πρέπει να υπάρξει και πάλι ένας γάμος ή αν θα πρέπει να γίνει κάτι άλλο. Με χαροποιεί το γεγονός πως η δουλειά μου έχει αναγνωριστεί από τη διοίκηση και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος απ΄ τα αποτελέσματα. Αυτοί είναι θετικοί παράγοντες, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Είναι όμως καλύτερο να εστιάσουμε στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και μόλις τελειώσουμε ν΄ αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία ή όχι».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: