Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Χάνει έδαφος ο Καστίγιο

Μέρα με τη μέρα οι ελπίδες συμμετοχής του Νέρι Καστίγιο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ολοένα και λιγοστεύουν. Ο Μεξικανός του Αρη, ούτε το πρωί της Πέμπτης κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αναγκάζοντας τον Μασάδο να αρχίσει να επεξεργάζεται τις εναλλακτικές του λύσεις για την  κορυφή της επίθεσης. Δηλαδή, την εξής μία: Τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο νεαρός Χαλκιδικιώτης είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να παραβιάσει την «κυανέρυθρη» εστία το Σάββατο, όντας τοποθετημένος στη γραμμή κρούσης των κιτρίνων. Ο τεχνικός του Αρη τον δοκίμασε εκ νέου στη συγκεκριμένη θέση, του έχει εμπιστοσύνη και θα του δώσει τη φανέλα του επιθετικού, κόντρα στον Πανιώνιο.
Όπως όλα δείχνουν το 4-2-3-1 δεν αλλάζει, αν και αναμένονται κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, πέραν της διαφαινόμενης απουσίας του Καστίγιο. Σολτάνι και Νέτο πολύ δύσκολα θα ξεκινήσουν, κάτι που ανοίγει το δρόμο σε Καζναφέρη και Καπετάνο.
Η τελευταία δοκιμή θα γίνει την Παρασκευή, μετά το πέρας της οποίας, ο Μασάδο θα ανακοινώσει την αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης».
Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του Καστίγιο, μόνος του προπονείται ο τραυματίας, Παπαστεριανός, όπως και ο Κάρλος Τόχα ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα για τον Αρη, μετά την προσφυγή που κατέθεσε. Πάντως ο Κολομβιανός, δίνει καθημερινά το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: