Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ζήτησε τα λεφτά του πίσω ο Βγενόπουλος!!

Ζήτησε τα λεφτά του πίσω ο Βγενόπουλος
Την πρόθεσή του να πάρει πίσω τα χρήματα που έβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (1.7 εκατ. ευρώ) και προορίζονταν για τις πληρωμές παικτών και τις άμεσες ανάγκες της ομάδας, εξέφρασε με παρέμβασή του κατά την διάρκεια του σημερινού ΔΣ και την μαζική παραίτηση των μελών του ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος πριν από μερικές εβδομάδες και μετά την Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, είχε βάλει 1.7 εκατ. ευρώ για να πάνε στις πληρωμές των παικτών. Στην επιστολή που είχε στείλει, βέβαια, στον Δημήτρη Γόντικα, είχε θέσει ως προϋπόθεση να μείνει ως έχει το ΔΣ της ομάδας για να διασφαλιστεί ότι τα χρήματά του θα πάνε εκεί που πρέπει.

Αμέσως μετά τις σημερινές διοικητικές εξελίξεις και τις μαζικές παραιτήσεις (όλων πλην Θ. Γιαννακόπουλου, Π. Γιαννακόπουλου, Δομάζου και Κωνσταντίνου) ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε στο ΔΣ, πίσω τα χρήματα αυτά. «Από την στιγμή που διαλύεται το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο, έτσι και εγώ με βάση την επιστολή που είχα στείλει στον κ. Γόντικα, θέλω πίσω το 1,7 εκατ. ευρώ πίσω που είχα βάλει για να πάνε τα λεφτά στους παίκτες. Δεν θέλω να ξοδέψω έτσι τα χρήματά μου», είναι η τοποθέτηση του στο σημερινό συμβούλιο.

Βέβαια, υπάρχουν αρκετά ζητήματα προς διευκρίνιση καθώς υπήρχε πληροφόρηση ότι ήδη έχει μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές ένα ποσό από αυτά που είχε δώσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. ΑΩστόσο, ο Δημήτρης Γόντικας ισχυρίζεται ότι δεν έχουν ξοδευτεί αυτά τα λεφτά. Βέβαια, ο Βγενόπουλος απείλησε ακόμα και να κατηγορήσει για υπεξαίρεση το ΔΣ σε περίπτωση που τα χρήματα αυτά έχουν ήδη μοιραστεί.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: