Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

«Χτενίζει» την Αργεντινή για παίκτες!!

Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αργεντινή. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού έχοντας ως... βάση του το Μπουένος Άιρες κοιτάζει κυρίως για επιτελικούς χαφ. Ψάχνει για ποιοτικούς παίκτες που να είναι αρκετά προσιτοί οικονομικά και να έχουν την... στόφα ηγέτη.
«Χτενίζει» την Αργεντινή για παίκτες
Να είναι δηλαδή δυνατές προσωπικότητες, που να μπορούν να κάνουν την διαφορά στους πρωταθλητές Ελλάδας. Παράλληλα θέλει να έχουν πολύ καλά δημιουργικά και επιθετικά χαρίσματα.
Όμως δεν μένει μόνο εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες το μέλος του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών «χτενίζει» την Αργεντινή και για παίκτες σε διάφορες θέσεις, ηλικίες αλλά και... βαλάντια. Εστιάζει την προσοχή του πάντως στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ο ίδιος πάντως έχει μεγάλη έφεση σε μικρές ηλικίες και... σκανάρει αρκετούς νεαρούς, που μπορεί να αποτελέσουν μεγάλες επενδύσεις για τους ερυθρόλευκους. Άλλωστε οι Πειραιώτες θεωρούν την Αργεντινή και την Λατινική Αμερική γενικά ως μία πολύ καλή αγορά.
Ας μην ξεχνάμε πως το αργεντίνικο πρωτάθλημα είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.
Ματιές σε Α' και Β' Αργεντινής και Κόπα Λιμπερταδόρες
Όπως προκύπτει από πληροφορίες από την Αργεντινή ο Μπαρμπαλιάς βλέπει όσο περισσότερους αγώνες μπορεί σε Α' και Β' κατηγορία Αργεντινής. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού που κατά καιρούς έχει προτείνει πολύ καλές περιπτώσεις παικτών βλέπει διαρκώς ματς και σημειώνει στο μπλοκάκι του, τους ποδοσφαιριστές που του αρέσουν πιο πολύ.
Παράλληλα υπάρχει πιθανότητα να δει και αγώνες του Κόπα Λιμπερταδόρες που είναι σε εξέλιξη αυτήν την χρονική περίοδο. Κάτι που σημαίνει ότι στο σημειωματάριο του θα βάλει ουκ ολίγα ονόματα από την Αργεντινή και όχι μόνο.
Στην Αργεντινή για άλλες 10 μέρες
Το... σαφάρι του Μπαρμπαλιά στην Αργεντινή θα κρατήσει για ακόμα 10 μέρες. Έτσι ο άνθρωπος των Πειραιωτών θα μείνει εκεί για περίπου 25 μέρες. Θέλει από την μεριά του να κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά στην συγκεκριμένη χώρα προκειμένου να φέρει πολύ καλές εισηγήσεις στο προπονητικό τιμ αλλά και την διοίκηση της ομάδας.
Μόλις επιστρέψει στην χώρα μας θα παρουσιάσει αναλυτικά όλες τις προτάσεις του. Όπως μάλιστα προκύπτει δεν έχει κάποιο άλλο άμεσο μεταγραφικό ταξίδι στην... ατζέντα του μόλις γυρίσει στην Ελλάδα.
Ίσως μεταβεί σε άλλες χώρες
Επιπροσθέτως βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει ίσως ο Μπαρμπαλιάς βρεθεί και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής για να δει παίκτες και κυρίως για να παρακολουθήσει αγώνες του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πρόκειται όμως για κάτι που δεν είναι ακόμα βέβαιο πως θα συμβεί. Αφού ζυγίσει όλα τα δεδομένα και... τσεκάρει όλες τις περιπτώσεις που θέλει θα κρίνει στην συνέχεια (πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ) το εάν θα χρειαστεί να βρεθεί και εκτός Αργεντινής για παίκτες.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: