Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ηρακλής-«Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε...»

Το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της «Αυτόνομης Θύρας 10», ύστερα από πρόσκληση του συνδέσμου. Για μία ακόμη φορά ο οργανωμένος κόσμος εξέφρασε τη συμπαράσταση του προς την ομάδα. Συν τοις άλλοις, οι οπαδοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που έκαναν κυρίως ήταν να τους παροτρύνουν για να πετύχουν τον στόχο τους. Οι παίκτες, από την πλευρά τους, έδειξαν ιδαίτερα "ζεστοί" με τις αντιδράσεις των φιλάθλων και απο την πλευρά τους τόνισαν ότι μπορούν να υλοποιήσουν τον στόχο της ανόδου, παρά τη διαφορά των εννιά βαθμών.

«Έχουμε εννιά παιχνίδια ακόμη, θα είμαστε δίπλα σας, πιστεύουμε σε σας. Θέλαμε να έχουμε αυτή τη συζήτηση από κοντά. Βλέπουμε ότι προσπαθείτε, πρέπει ωστόσο να έρθουν και τα αποτελέσματα. Θέλουμε πολύ αυτή την άνοδο, σημαίνει πολλά για μας», επισήμαναν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας και μέλη της «Αυτόνομης Θύρας 10» προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.
Ήταν η δεύτερη φορά, πάντως, που γίνεται αυτή η συνάντηση, αφού είχε προηγηθεί και η κουβέντα που είχαν προ αρκετών ημερών στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Μίλησε από την πλευρά του και ο κόουτς, ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Μας ευχαριστεί πολύ η στήριξη σας», τόνισε ο «κυανόλευκος» τεχνικός, αναφερόμενος παράλληλα και στα όσα λέγονται κατ? ιδίαν στα αποδυτήρια για τον κόσμο της ομάδας.

«Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται»

Σχολιάστηκε βεβαίως και η χθεσινή απόφαση της Σούπερ Λίγκας. Τόσο από την πλευρά των παικτών, όσο και από την πλευρά του κόσμου που βρέθηκε χθες στα γραφεία του συνδέσμου. «Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται», ήταν το γενικότερο σχόλιο. Αυτή τη στιγμή όμως για την ομάδα προέχει η άνοδος. Πάνω απ? όλα θα πρέπει η ομάδα να σημειώσει τις τέσσερις νίκες στα ισάριθμα ματς, που έχει μπροστά της. Κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θιεωρηθεί εύκολο. Κανένα. Από την πλευρά των παικτών, πήρε τον λόγο ο Κώστας Οικονόμου, που είναι ένας εκ των αρχηγών. «Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», τόνισε σχετικά με τον στόχο της ανόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: