Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Σούπερ Καλλιθέα για πλέι οφ!!

Σούπερ Καλλιθέα για πλέι οφ
Σαν τρένο συνεχίζει η Καλλιθέα την πορεία της στην Football league. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη νίκησε 3-0 τον Πανθρακικό φτάνοντας τις έξι νίκες σε οκτώ ματς.

Μετά από αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση και το όνειρο για πλέι οφ όλο ένα και μεγαλώνει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν νωρίς το σκορ στο 7’ με τον Μιχαλόπουλο, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 63’ . Τον θρίαμβο ολοκλήρωσε στο 65’ ο Ντιαλό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Αρβανίτης, Ηρακλής, Ρουσσάκης, Κατσίκης, Φουντουκίδης, Μουσταφίδης, Ντιαλό.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος (52' Χλωρός), Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μίνγκας, Πόνσε, Μπαϊκάρα, Κοντογουλίδης.

Συνεχίζει τις γκέλες ο Πλατανιάς

Πολύτιμο έδαφος έχασε ο Πλατανιάς στην προσπάθεια που κάνει για την απευθείας άνοδο, καθώς έμεινε ισόπαλος 1-1 κόντρα στον Θρασύβουλο στη Φυλή, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική της Football League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ με τον Ντακόλ, ωστόσο η ομάδα της Κρήτης μετά από την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έφερε το ματς στα ίσια με τον Μαραγκουδάκη. Οι Κρητικοί έχασαν ευκαιρίες να πάρουν το πολύτιμο «διπλό» και το τελικό σφύριγμα του ρέφερι βρήκε τις δύο ομάδες να βολεύονται με τον έναν βαθμό.

Σπουδαίο διπλό (1-3) πήρε η Καλλονή κόντρα Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. Η ομάδα της Μυτιλήνης άνοιξε το σκορ με τον Ζουρούδη και έκανε δύο τα τέρματα της με τον Μαρσέλο. Η γηπεδούχοι μπήκαν γρήγορα στο ματς με τον Παμπόε, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έκανε το 3-1 στην εκπνοή με τον Μανούσο.

Στα αλλά ματς μεγάλη εκτός έδρας νίκη (1-0) πήρε ο Πανσερραϊκός κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής, ενώ η Αναγέννηση Γιαννιτσών έμεινε στον 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Θρασύβουλος-Πλατανιάς 1-1
(34’ Ντα Ακόλ-65’ Μαραγκουδακης)

Αγροτικός Αστέρας-Καλλονή 1-3
(77’ Παμπόε - 42’ Ζουρουδης 75’ Mαρσέλο 90+1’ Μανούσος)

Αναγέννηση Επανομής-Πανσερραϊκός 0-1
(85’ Σαλαμαστράκης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Καλλιθέα-Πανθρακικός 3-0
(7’ 63’ Μιχαλόπουλος 65’ Ντιαλό)

Παναχαϊκή-Πιερικός 19:00

Η επόμενη αγωνιστική (22η):

Καλλιθέα – Παναχαϊκή
Πιερικός – Λάρισα
Πανθρακικός – Θρασύβουλος
Βέροια – Εθνικός Αστέρας
Πλατανιάς – Αγροτικός Αστέρας
Βύζας Μεγάρων – Αναγέννηση Επανομής
Καλλονή – Φωκικός
Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Διαγόρας – Ηρακλής Ψαχνών

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: