Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αλμπιόλ: «Να πάρω την ευκαιρία μου»

Αλμπιόλ: «Να πάρω την ευκαιρία μου»
Αποφασισμένος να δείξει στον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε πως αξίζει μία θέση στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας που θα συμμετάσχει στο Euro 2012 εμφανίστηκε ο Ραούλ Αλμπιόλ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη συγκέντρωση της προεπιλογής των πρωταθλητών Ευρώπης του 2008. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι θα ήθελε να είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, όμως αυτή τη στιγμή αισθάνεσαι πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

«Θα ήθελα να έχω παίξω περισσότερο τη φετινή σεζόν, αλλά αισθάνομαι καλά. Δεν είχα κάποιον τραυματισμό και αισθάνομαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη του προπονητή. Ελπίζω να του αποδείξω πως αξίζω μία θέση στην αποστολή της εθνικής. Είμαι διαθέσιμος και ελπίζω να παίξω στο Euro», ανέφερε αρχικά ο διεθνής παίκτης και πρόσθεσε:

«Για να παίξεις χρειάζεται να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προπονητή σου, αλλά ο τραυματισμός μου έδωσε μία ευκαιρία να παίξω λίγο περισσότερο. Ωστόσο, χρειάζεται να δείξω ότι αξίζω να είμαι στην ομάδα. Την τελευταία φορά αποχώρησα από την αποστολή λόγω τραυματισμού και έκανα τα πάντα για να επιστρέψω, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα έχω την ευκαιρία να συμμετέχω στις προπονήσεις της ομάδας. Θα δούμε τι θα γίνει…».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: