Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Τέλος ο Βοσνιάδης από την Επανομή!

Οι τίτλοι του τέλους στην επιτυχημένη συνεργασία του Αλέκου Βοσνιάδη με την Αναγέννηση Επανομής πέφτουν την Τετάρτη. Το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο θα αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» στην κοινή πορεία των δυο πλευρών, μετά από μια τριετία που περιελάμβανε κυρίως χαρές και επιτυχίες.

Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε ότι είναι το κατάλληλο τάιμινγκ να αποχωρήσει και να ψάξει κάτι διαφορετικό για τη συνέχεια της καριέρας του, ενώ ήδη ενημέρωσε τις προηγούμενες μέρες τους ποδοσφαιριστές του για την πρόθεσή του.

Αρχικά στην τοποθέτησή του ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε: «Ήταν τρία επιτυχημένα χρόνια για εμάς στην Επανομή, εμένα και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Την πρώτη χρονιά στη Γ' Εθνική ως νεοφώτιστοι θέλαμε τη σωτηρία και χάσαμε την άνοδο την τελευταία αγωνιστική. Τη δεύτερη χρονιά θέλαμε την άνοδο και το καταφέραμε και μάλιστα ως πρωταθλητές.

Επαναφέραμε την Αναγέννηση στη Β΄ Εθνική μετά από τρεις δεκαετίες και μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό, με ιστορικές ομάδες της επαρχίας, υλοποιήσαμε και αυτό το στόχο, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος.

Έτσι, μας δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε και κάποιους νεαρούς παίκτες, συμβάλλοντας στην ανάδειξή τους. Δεν σκεφτήκαμε το προσωπικό κόστος, αλλά αξιολογήσαμε το υλικό και για την επόμενη σεζόν. Με τον Θρασύβουλο ολοκληρώνεται μια επιτυχημένη χρονιά και θέλουμε τη νίκη ως επιστέγασμά της».

«Υπήρξαν άλλες προτάσεις»

Για να συνεχίσει ο απερχόμενος τεχνικός των πράσινων: «Όταν υπάρχουν καθημερινά λειτουργικά προβλήματα, είναι λογικό να επέρχεται η φθορά και η ψυχολογική κούραση. Έκλεισε ένας επιτυχημένος κύκλος και ευελπιστώ να συνεχίσουμε τις επιτυχίες ως τεχνικό τιμ και στις επόμενες ομάδες μας.

Αυτή την τριετία είχαμε και άλλες προτάσεις συνεργασίας από ομάδες, τουλάχιστον πέντε, αλλά δεν τις αποδεχθήκαμε κυρίως για να ολοκληρώσουμε το έργο που είχαμε ξεκινήσει στην Επανομή. Εύχομαι στην Αναγέννηση να λύσει τα προβλήματά της και να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Όσοι εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας στο μέλλον, οφείλουν να διευκολύνουν την κατάσταση, που επισημάναμε κατά κόρον μέσα στη χρονιά. Είναι θέμα επιβίωσης και πρέπει οι παίκτες και το τεχνικό τιμ να εργάζονται αξιοπρεπώς και απερίσπαστοι. Αν υπήρχαν τα στοιχειώδη, η Επανομή του πρώτου γύρου, που ήταν τρίτη ως τις 20 Ιανουαρίου, θα μπορούσε να πάρει μέρος στα πλέι οφ».

«Ανταμοιβή μου η απόλυτη αποδοχή»

Καταλήγοντας, ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε: «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για τη συνεργασία, αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και πιο συγκεκριμένα τους Κώστα Βελιτσέλο, Κώστα Θωμαϊδη και Ηλία Παπαθανασίου, όπως και τον φροντιστή «Τσάρλι».

Επίσης, τον γενικό αρχηγό μας, Γιώργο Αμανατίδη, που ήταν κοντά μας όλη τη σεζόν, τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Τελλίδη, αλλά και όλες τις διοικήσεις του Μιχάλη Μπαλασά αυτή την τριετία. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τον Γρηγόρη Λάτσιο, για την μεγάλη εξωδιοικητική του βοήθεια, τον Δημήτρη Καζάκη, αλλά και τον Χρήστο Σαμαρά, που ήταν πάντα δίπλα μας και δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι.

Ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον και κυρίως θα ήθελα να πω ένα «ευχαριστώ» στον απλό κόσμο της Επανομής. Τρία χρόνια δεν ένιωσα ποτέ πίεση και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Με αγάπησαν και τους αγάπησα. Ένιωσα αυτή τη στήριξη και την απόλυτη αποδοχή του κόσμου και αυτή ήταν τελικά η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: