Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Καρνέζης: «Έδειξα κάποια πράγματα…»

Καρνέζης: «Έδειξα κάποια πράγματα…»
Ευτυχής για το γεγονός πως καθιερώθηκε στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με το «τριφύλλι» στο στήθος.

«Δεν ξεκίνησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως στην πορεία, άλλαξε αυτό. Πήρα αρκετό χρόνο συμμετοχής και μπόρεσα να δείξω κάποια πράγματα που δεν είχα δείξει στο παρελθόν. Ευχαριστώ τους προπονητές μου», είπε ο πορτίερο των «πράσινων» που θεωρεί πως δίκαια η ομάδα του πανηγύρισε την πρώτη θέση των play off.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ορέστης Καρνέζης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

-Για την πρώτη θέση των play off;

«Νομίζω ότι είχαμε ένα προβάδισμα καλό από την αρχή των πλέι οφ. Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε νωρίτερα τον θεσμό για να είμαστε και εμείς πιο ήρεμοι, παρόλα αυτά νομίζω ότι παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, δίκαια κερδίσαμε και δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση των πλέι οφ».

-Τι άλλαξε στο ματς με την ΑΕΚ και η ομάδα παρουσίασε ένα καλύτερο πρόσωπο;

«Νομίζω λίγο η ψυχολογία μας άλλαξε. Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο, η ψυχολογία μας πήρε από κάτω αλλά νομίζω ότι ήμασταν όλοι συνειδητοποιημένοι το τι πρέπει να κάνουμε και έστω και δύσκολα καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι στο τέλος».

-Τη φετινή σεζόν η ομάδα πέρασε από πολλές δύσκολες καταστάσεις, θεωρείς ότι η εξασφάλιση από πλευράς σας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα;

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια αρκετά δύσκολη χρονιά με πράγματα πρωτόγνωρα για όλους. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι όλα τα παιδιά δείξαμε χαρακτήρα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

-Η φετινή χρονιά κλείνει σίγουρα με θετικό πρόσημο για σένα που έγινες βασικός με την φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Οπωσδήποτε γιατί δεν ξεκίνησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, νομίζω όμως ότι στην πορεία άλλαξε αυτό. Πήρα αρκετό χρόνο συμμετοχής, μπόρεσα να δείξω κάποια πράγματα που δεν είχα δείξει στο παρελθόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους προπονητές μου για την στήριξη αυτή και νομίζω ότι κοιτάμε το μέλλον καλύτερα πλέον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: