Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αντσελότι: «Δε με νοιάζουν τα ονόματα»

Αντσελότι: «Δε με νοιάζουν τα ονόματα»
Στην προετοιμασία της επόμενης χρονιάς έχουν ριχτεί πλέον στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την αποτυχία να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Τα ηχηρά ονόματα, πάντως, που παρελαύνουν ως υποψήφια για μετακίνηση στο Παρίσι, δε δείχνουν να συγκινούν τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο …πακτωλός των χρημάτων που έριξαν οι Άραβες στην πρώτη τους χρονιά στη διοίκηση της ομάδας δεν ήταν αρκετός για να αποφέρει κάποιον τίτλο, εκείνοι , όμως, δε φαίνονται διατεθειμένοι να ...κουρέψουν το μπάτζετ, ενόψει και της συμμετοχής τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ιταλός τεχνικός πάντως φαίνεται πως ανήκει σε εκείνους που πιστεύουν πως… τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία, κρατώντας μικρό καλάθι σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική πολιτική των Παριζιάνων: «Τρεις παίκτες θα ήταν αρκετοί. Δεν ψάχνουμε τον σούπερ σταρ. Το όνομα δεν είναι το πιο σημαντικό, αυτό που μετράει είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να ταιριάζουν τεχνικά και τακτικά στην ομάδα», για να προσθέσει πως θα ήταν ικανοποιημένος με ένα ρόστερ 28 ποδοσφαιριστών.

Φήμες θέλουν κάποιον ή κάποιους από τους Κακά, Ιγκουαΐν, Λαβέτσι, Μαϊκόν ή Ετό, να μετακομίζουν τελικά στο Παρίσι για να τεθούν στη διάθεση του Αντσελότι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: