Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Θα είναι κύριοι...!!

Θα είναι κύριοι...
Προειδοποίηση απηύθυνε ο Ρόι Χότζον στους παίκτες του, ώστε να συμπεριφερθούν ως ενήλικες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κρακοβία και να μην παρασυρθούν από τις ...απολαύσεις της πόλης.

«Θα συμπεριφερθούνε ως ενήλικες. Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να επαναλάβουμε τα όσα συνέβησαν στην ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας στο Παγκόσμιο της Νέας Ζηλανδίας, όπου ο Τύπος αποκάλυψε πως οι αθλητές ξενυχτούσαν, πίνοντας. Ωστόσο, πιστεύω πως το να “φυλακίσουμε” τους παίκτες στο ξενοδοχείο δεν είναι ο σωστός τρόπος για να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους» δήλωσε ο 62χρονος τεχνικός.

Ο Χότζον δε συμφωνεί απόλυτα με την επιλογή της Κρακοβίας ως τόπο παραμονής:

«Έχουμε πάει από το ένα άκρο στο άλλο. Δεν ήταν δική μου απόφαση η Κρακοβία. Ωστόσο, είναι φυσιολογικό οι παίκτες να θέλουν να βρίσκονται κάπου όπου μπορούν να βγαίνουν έξω και να πιουν ένα ποτήρι καφέ και να δουν και κάποιον άλλο πέρα από τους συγκατοίκους τους».

Τα «λιοντάρια» αν και αγωνίζονται στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας, θα μείνουν στην Κρακοβία της Πολωνίας, απόφαση του πρώην προπονητή της ομάδας, Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος θεώρησε πως θα ήταν καλό για τους παίκτες να μείνουν σε μία τουριστική πόλη ώστε να μη βαρεθούν και να έχουν τη δυνατότητα να «ξεφεύγουν» λίγο από τις προπονήσεις.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: