Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο «εφευρέτης» Κωστένογλου την έστειλε αδιάβαστη...!

Ο «εφευρέτης» Κωστένογλου την έστειλε αδιάβαστη...
Η ΑΕΚ είχε κατοχή αλλά δεν είχε ουσία. Αφού φλυάρησε για περίπου μια ώρα είδε την μπάλα στα δίχτυα της και τις ελπίδες για πρωτιά να χάνονται.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να πιάσει απόδοση της προκοπής στηριγμένος στις ατομικές ικανότητες ορισμένων παικτών του πήρε αυτό που ήθελε πιο εύκολα απ' ότι αναμενόταν.

Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Λεονάρντο ήταν το κομβικό σημείο του ματς.

Ο Νίκος Κωστένογλου προτίμησε να βάλει σε θέση αριστερού εξτρέμ τον Γκούντγιονσεν. Η ΑΕΚ έγινε πιο αργή κι απ' τον οδοντωτό όταν ανεβαίνει στα Καλάβρυτα.

Ο Ισλανδός κι αυτό όφειλε να το γνωρίζει ο κόουτς δεν μπορεί να επιταχύνει σε καμιά περίπτωση. Με τον Γκούντγιονσεν αριστερά και τον Χοσέ Κάρλος δεξιά, η Ένωση έγινε προβλέψιμη. Βαρετή κι ακίνδυνη.

Μόνο ο 35χρονος Γεωργέας έμοιαζε να τρέχει σ' αυτή την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός απειλήθηκε όλη κι όλη μια φορά όταν το βολ - πλανέ του Κάρλος εξουδετέρωσε ο Καρνέζης.

Η ΑΕΚ αδικήθηκε μια φορά όταν ο βοηθός είδε οφσάιντ τον Λυμπερόπουλο ενώ αυτός καλυπτόταν κι έστελνε την μπάλα στα δίχτυα. Η «Ένωση» παρά την αποτυχημένη αλλαγή του Γκούντγιονσεν θα μπορούσε να παραμείνει στο ματς.

Ο κόουτς Κωστένογλου όμως ατύχησε και στη δεύτερη αναγκαστική αλλαγή. Προτίμησε τον Ταξιάρχη Φούντα στη θέση του τραυματισμένου Μανωλά. Ο νεαρός κάνει διπλό λάθος στη φάση του γκολ.

Αφήνει την μπάλα να περάσει από μπροστά του κάνοντας λάθος εκτίμηση της πορείας της και στη συνέχεια ενώ φτάνει τον επελαύνοντα Κουίνσι δεν του κάνει φάουλ ώστε να τον ανακόψει πριν δόσει την ασίστ στον σκόρερ Τοτσέ.

Κάπως έτσι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Η άτυχη - λόγω των τραυματισμών - ΑΕΚ δεν ευτύχησε να έχει έστω τον προπονητή της σε καλή μέρα...

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: