Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

"Δεν ξέρω κάτι για Ανόρθωση"

Αινιγματικός εμφανίστηκε ο Νικόλας Εγγλέζου σε κυπριακά Μέσα όσον αφορά το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει ομάδες από τη Μεγαλόνησο προς το πρόσωπο του.
"Δεν ξέρω κάτι για Ανόρθωση"
Ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις στον Sportnetcy.com μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι η ΑΕΚ αδικήθηκε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εγγλέζου στο www.Sportnetcy.com:
-Η ομάδα σου ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα Πλέι οφ. Βέβαια, αδικηθήκατε σε κάποιες φάσεις, όπως στο κανονικό γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
"Όπως είδα και εγώ το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το προσπαθήσαμε, το διεκδικήσαμε και δυστυχώς δεν ήρθε. Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση της πρώτης θε΄σης των πλέι οφ".
-Πιστεύεις ότι γενικότερα αξίζατε κάτι παραπάνω;
"Σίγουρα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά, προσπαθήσαμε, είχαμε ένα γκολ που έπρεπε να μετρήσει, ένα πέναλτι που ίσως να μπορούσε και αυτό να δοθεί. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο".
-Έχει ακουστεί το όνομα σου για πολλές κυπριακές ομάδες όπως η Ανόρθωση.
"Δεν γνωρίζω τίποτα. Μόνο τα δημοσιεύματα που διαβάζω και εγώ, αλλά πέρα από αυτά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, καθώς δεν υπάρχει κάτι επίσημο".
-Αν γινόταν επίσημη πρόταση από την Ανόρθωση ή κάποια άλλη από τις Κυπριακές ομάδες για τις οποίες ακούγεται το όνομα σου, τι θα έκανες;
"Από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο, δεν μπορώ να το συζητήσω το θέμα".
-Τέλος, θα ήθελα μια ευχή για το μέλλον της ΑΕΚ.
"Ελπίζω να συνεχίσουμε όπως τελειώσαμε αυτά τα παιχνίδια και να βρεθεί μια λύση στο οικονομικό, γιατί την αξίζουμε και σαν ομάδα και σαν παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: