Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Άλλο ο Πεπ, άλλο ο Τίτο»

«Άλλο ο Πεπ, άλλο ο Τίτο»
Να μην πέσουν στην… παγίδα να συγκρίνουν τον Τίτο Βιλανόβα, με τον Πέπε Γκουαρντιόλα, προτρέπει τον κόσμο και τους συμπαίκτες του, ο Αντρές Ινιέστα. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την άποψη ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλο λάθος, καθώς πρόκειται για δυο διαφορετικούς προπονητές με άλλη φιλοσοφία στον τρόπο διαχείρισης της ομάδας, ενώ ζήτησε από όλους να στηρίξουν το νέο προπονητή στην προσπάθειά του.

«Δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι είναι ένας άλλος Γκουρντιόλα. Ο Τίτο είναι ένα πρόσωπο που το ξέρουμε καλά μέσα στα αποδυτήρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι ένας δεύτερος Πεπ. Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο κάθε προπονητής έχει διαφορετικό στυλ και χαρακτήρα από τον άλλο. Τώρα είναι η ευκαιρία του Βιλανόβα και θα πρέπει να τον στηρίξουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Ισπανός.

Παράλληλα ο Ινιέστα όσον αφορά τον Γκουαρντιόλα υποστήριξε: «Είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα έμενε μαζί μας για πολύ καιρό ακόμα. Δυο μέρες πριν από την ανακοίνωσή του καταλάβαμε ότι κάναμε λάθος. Είναι μία δική του απόφαση. Θέλαμε να μείνει, αλλά δεν συνέβη τελικά. Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν και άλλαξα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω το παιχνίδι».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: