Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Δεν ήθελαν να χτυπήσουν πέναλτι»

«Δεν ήθελαν να χτυπήσουν πέναλτι»
Λιγόψυχοι μπροστά στην ευθύνη εκτέλεσης ενός πέναλτι στον τελικό του Champions League αποδείχτηκαν πολλοί παίκτες της Μπάγερν, σύμφωνα με την Bild. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο τερματοφύλακας Μάνουελ Νόιερ ήταν ο πρώτος που ζήτησε να εκτελέσει πέναλτι, ενώ-αντίθετα-ο Άριεν Ρόμπεν ζήτησε να μην επιχειρήσει ξανά μετά την αποτυχία του στην παράταση και ζήτησε από τον Μάριο Γκόμεζ να τον καλύψει.

Ο Τόμας Μίλερ και ο Φρανκ Ριμπερί θα εκτελούσαν πέναλτι, αν δεν είχαν αντικατασταθεί νωρίτερα, με συνέπεια οι επιλογές του Γιουπ Χάινκες να είναι πολύ περιορισμένες. «Κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν να εκτελέσουν πέναλτι και δεν μπορούσα να τους υποχρεώσω να το κάνουν», δήλωσε ο προπονητής των Βαυαρών.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πριν τον τελικό δεν είχε γίνει έξτρα προπόνηση στις εκτελέσεις πέναλτι, καθώς θεωρήθηκε πως μετά τις προκρίσεις στα πέναλτι απέναντι σε Γκλάντμπαχ και Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά Κυπέλλου και Champions League αντίστοιχα, οι παίκτες της Μπάγερν δεν είχαν ανάγκη από εξάσκηση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: