Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Γνωρίζω το πρόσωπο που θα βγάλει τον Άρη από την κρίση»!

Μεγάλη συνέντευξη του Νάτσο Γκαρσία φιλοξενεί η ιστοσελίδα «eldeber.com.bo». Σε αυτήν ο Βολιβιανός παίκτης μιλάει με έναν γρίφο, αφιερώνοντας εγκωμιαστικά σχόλια για πρόσωπο που γνωρίζει και εφόσον ασχοληθεί με την ομάδα θα την βοηθήσει να βγει από την κρίση! Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι είχε πρόταση από την Τενερίφη…
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκαρσία στους συμπατριώτες του
Για φετινή πραγματικότητα του Άρη και πως την έζησε: «Δύσκολα. Ήμουν στον Άρη, προπονούμουν όπως πάντα και δεν μπορούσε να παίξω εξαιτίας διοικητικών θεμάτων. Ο κανονισμός λέει ότι αν δεν πληρώσεις φόρους στην κυβέρνηση δεν μπορείς να εγγράψεις ποδοσφαιριστές και δυστυχώς έτυχε σε μένα, καθώς προερχόμουν από δύο δανεισμούς και έπρεπε να επανεγγραφώ αλλά στην επιστροφή μου έμαθα τα άσχημα νέα».
Για το αν είχε την επιλογή να φύγει από τους κίτρινους: «Κάποια στιγμή προέκυψε η δυνατότητα να πάω στην Τενερίφη, στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανία αλλά το να δεχτώ την πρόταση θα ήταν περίπλοκο για την οικογένειά μου με το σχολείο των παιδιών και άλλα πράγματα. Αποφάσισαν να μείνω, να υπομείνω την κατάσταση και να προπονούμαι γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να παίξω».
Για την καθημερινότητα που ζούσε: «Προπονούμουν και προπονούμουν, όπως κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας που ήταν διαθέσιμος για τις Κυριακές. Κάποιες φορές έπεφτα ψυχολογικά γιατί έβλεπα την ομάδα κι εγώ δεν ήμουν εκεί. Έπειτα επιβεβαιώθηκε ότι δεν πρόκειται να παίξω και θα δούλευα για τον εαυτό μου, ώστε να μην μείνω πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η λύση δεν ήρθε ποτέ».
Για το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του: «Ήταν στις 20 Αυγούστου πέρσι, με την Εθνική ομάδα κόντρα στον Παναμά».
Για το ποιος τον στήριξε: «Η οικογένειά μου, η σύζυγός μου και οι γονείς μου, που ήταν πάντα εκεί. Πάντα σκεφτόμουν ότι αν ήμουν μόνος στην Ελλάδα, θα παραιτούμουν από το συμβόλαιο και θα τα άφηνα όλα αλλά αυτοί υπήρξαν το στήριγμά μου».
Για το πόσο χρόνο συμβόλαιο έχει ακόμα με τον Άρη: «Ένα χρόνο ακόμα αλλά προτεραιότητα μου είναι να παίξω. Δεν με ενδιαφέρει πού αλλά θέλω να παίξω. Αν παραμείνω θέλω να συζητήσω το θέμα της συμμετοχής γιατί για μένα ήταν περίπλοκο δεν προηγούμενες ομάδες, όπως στη Μπολιβάρ, όπου πίστευα ότι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, έπαιξα λίγο και δεν μου άρεσε».
Για την επόμενη μέρα: «Αυτό που θέλω τώρα είναι να παίξω, θα επιστρέψω στην Ελλάδα αλλά η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Το οικονομικό πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, καθώς τα συμβόλαια που υπήρχαν πριν και ήταν καλά έχουν πέσει πολύ, από 50 ως 60% της πραγματικής αξίας».
Για την επιστροφή του στον Άρη: «Υπάρχει ένα θέμα. Σήμερα υπάρχει μία διοίκηση που δεν έχει τα χρήματα για να κρατήσει την ομάδα αλλά υπάρχει η περίπτωση να εμπλακεί ένα πρόσωπο που γνωρίζω και με τον οποίο τα πάω καλά, που μπορεί να αναλάβει. Αν αναλάβει αυτός την ομάδα η κατάσταση θα αλλάξει γιατί έχει χρήματα και ξέρει πώς να διαχειριστεί μία ομάδα, να φέρει παίκτες όχι σε ακριβή τιμή αλλά σε ένα καλό επίπεδο. Αυτό που θέλει είναι να πάει η ομάδα στο ΟΥΕΦΑ ή το Τσάμπιονς Λιγκ για να αποσβέσει τα χρήματα που θα έχει επενδύσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: