Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Οι απαντήσεις Μπόλονι και η ερώτηση για Ολυμπιακό!

Οι απαντήσεις Μπόλονι και η ερώτηση για Ολυμπιακό
Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει στο sday.gr για τις απαντήσεις που πρέπει να δώσει ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.
Ο Λάζλο Μπόλονι έχει περάσει από... σαράντα κύματα στις συνειδήσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Αρκετά πριν (μια και ήρθαν αρκετές γκέλες στην Τούμπα) τα πλέι οφ και εκτός του γεγονότος ότι ο «Δικέφαλος» τερμάτισε τελευταίος και... καταϊδρωμένος στη διαδικασία του «μίνι πρωταθλήματος», όλοι έβγαζαν το... καπέλο στον Ρουμάνο προπονητή, γνωρίζοντας τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του.

Ομως ακόμη και τότε ορισμένοι (ενδεχομένως αρκετοί) είχαν εκνευριστεί με τα σενάρια αποχώρησής του είτε με προορισμό τη Σαουδική Αραβία, είτε τη Ρωσία, είτε για οπουδήποτε αλλού...

Ο Μπόλονι έπρεπε να κρατήσει ορισμένες σταθερές και να μην το κουνήσει... ρούπι από αυτές. Αν τα είχε πάρει στο... κρανίο διότι πουλήθηκε ο Βιεϊρίνια, αποχώρησε ο Κοντρέρας κι αναγκάστηκε να πάρει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Νιμανί, έπρεπε να το εκφράσει τότε και να μην έχει το παράπονο του μίζερου στη συνέχεια. Από τη στιγμή που δέχτηκε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες, έπρεπε να βάλει το κεφάλι κάτω και να προσαρμοστεί στα δεδομένα, όπως και εν μέρει έπραξε.

Στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, που προανήγγειλε από το βράδυ της Κυριακής, για το ξεκαθάρισμα του τοπίου ο Ρουμάνος θα πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Καταρχάς να ξεκαθαρίσει τι ειπώθηκε στην πρώτη του συνάντηση με τους Ζαγοράκη και Κωνσταντινίδη. Αν είχε ενημερωθεί από το περασμένο καλοκαίρι ότι θα πουληθούν βασικοί παίκτες λόγω των γνωστών και δεδομένων από τότε οικονομικών προβλημάτων.

Επίσης ο Μπόλονι θα πρέπει να βάλει τέλος (ή να κάνει την αρχή) στις πληροφορίες από Αθήνα, που αναφέρονται σε φλερτ με τον Ολυμπιακό. Οι ξεκάθαρες κουβέντες μπορεί να πονάνε εκείνη τη στιγμή που λέγονται, όμως στη συνέχεια λειτουργούν ευεργετικά...

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν ηρεμήσει, μια και νόμιζαν ότι ο Μπόλονι, που ξέρει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες (κι αυτό φάνηκε φέτος), θα μείνει για χρόνια στην Τούμπα. Ομως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ΠΑΟΚ δε θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στις 19 (;) Ιουλίου (ανάλογα με τις αδειοδοτήσεις και ποιοι θα τις πάρουν) με τον Ρουμάνο στον πάγκο του...

Υ.Γ.: Ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε τα δύο εκ. ευρώ του δανείου που υποσχέθηκε κι όλοι περιμένουν πλέον στον ΠΑΟΚ αν θα επενδύσει (όπως έχει διαμηνύσει στον Ζήση Βρύζα) άλλα 10-12 εκ. ευρώ για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας. Αν γίνει κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ θα σωθεί, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με τους «προβληματικούς» (λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων) Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη.
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: