Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Διλμπέρης: «Πιθανόν να ήταν προβοκάτσια»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομή «Στη μπανιέρα δυο-δυο» μίλησαν οι Παναγιώτης Διλμπέρης και Μιχάλης Μπίζιος, δίνοντας ο καθένας την δική του εκδοχή για το τι συνέβη στο παιχνίδι του Εθνικού Γαζώρου με τον Τύρναβο, το οποίο αναβλήθηκε λόγω επίθεσης από αγνώστους στο πούλμαν των φιλοξενούμενων.

«Δεν ξέρω την έκταση των επεισοδίων, εικάζω ότι δεν είναι τόσο μεγάλη όσο μεταφέρθηκε από τα μέσα. Το θέμα όμως είναι ότι είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για προβοκάτσια όχι βέβαίως από πλευράς Τυρνάβου. Οι δικοί μας φίλαθλοι έχουν πάντα κόσμια συμπεριφορά και τονίζω ότι υπήρχαν πολύ κρισιμότερα παιχνίδια από το αναβληθέν, στα οποία δεν έγινε το παραμικρό. Το Γάζωρο είναι ένα μικρό χωριό και οι φίλοι της ομάδας έχουν πολύ καλή συμπεριφορά στους αγώνες. Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος θα ήθελε να προκαλέσει μία τέτοια κατάσταση» εξέφρασε την άποψη ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Στην αντιπέρα όχθη, ο εκπρόσωπος του Τυρνάβου, Μιχάλης Μπίζιος, έδωσε την εκδοχή του για τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια της επίθεσης: «Είμαι τραυματισμένος και εγώ και διάφορα μέλη της ομάδας. Αυτό που ζήσαμε είναι από τα άγραφα. Η επίθεση έγινε ξαφνικά. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες στην ομάδα του Γαζώρου, αλλά πραγματικά ζήσαμε έναν εφιάλτη».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: