Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Κοιτούν την επόμενη μέρα!!

Κοιτούν την επόμενη μέρα!
Η σεζόν τελείωσε και είναι άκρως επιτυχημένη για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες τερμάτισαν στην τρίτη θέση των πλέι οφ, αγωνίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου έχασαν το τρόπαιο στην παράταση και πλέον βάζουν επί τάπητος τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Η αρχή φαίνεται πως θα γίνει με τον Νίκο Λαζαρίδη του Άρη, ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση από τον Ατρόμητο και είναι έτοιμος να την δεχτεί και να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι. Σε περίπτωση που δεχτεί την πρόταση των «κυανόλευκων» τότε η ομάδα δυναμώνει ιδιαίτερα στην άμυνα, εκεί όπου φέτος πλην του Φυτανίδη υπήρξαν αρκετές αλλαγές.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος έχει ενδιαφερθεί και για άλλους παίκτες με τον Παπουλή να είναι ένας από αυτούς. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ έχει τραβήξει τα βλέμματα και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας, όμως το ευρωπαϊκό όνειρο και η φερεγγυότητα στα οικονομικά μπορούν να κάνουν τον Ατρόμητο έναν ασφαλή προορισμό.

Τέλος το θέμα που αυτή την στιγμή «καίει» τον Ατρόμητο είναι αυτό του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει δεχτεί την πρόταση από τον κ. Σπανό, έχει δεσμευτεί πως θα απαντήσει μετά το τέλος των πλέι οφ και άπαντες ευελπιστούν πως η απάντηση θα είναι θετική και ο έμπειρος προπονητής θα συνεχίσει το έργο που κάνει τα τελευταία χρόνια στο Περιστέρι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: