Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δώνης: "Υπεράνω χρημάτων..."

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε πως θα απαντήσει μέσα στην εβδομάδα στην πρόταση που του έκανε ο Ατρόμητος για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το μέλλον του ως προπονητής στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM». Μεταξύ άλλων είπε:

Για τα σχέδια του: «Θα μελετήσω ό,τι έχω στα χέρια μου για να πάρω την καλύτερη απόφαση για τη συνέχεια. Το πιο σημαντικό στον Ατρόμητο είναι ότι ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει εδώ και 3-4 μήνες. Δεν εξαρτάται από την παραμονή μου. Το να φύγει ο προπονητής μετά από τρία χρόνια, υπάρχουν τριγμοί, αλλά το πλάνο και το σχέδιο έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται και πάνω σε αυτό θα κινηθεί η ομάδα. Όταν έχεις να αξιολογήσεις, πρέπει να βάλεις κάτω τα δεδομένα και να δεις το σχέδιο της κάθε πρότασης. Δεν είναι για μένα το οικονομικό μέρος. Έχω μάθει να δουλεύω με χαμηλό μπάτζετ».

Για την πορεία του Ατρόμητου στα πλέι-οφ: «Αυτά που ακούω για ομάδες που δεν θέλουν αυτή τη διοργάνωση, δεν τα πιστεύω. Οι ομάδες πάνε με βάση τις δυνατότητές τους. Πολλές φορές παίζει ρόλο η λεπτομέρεια. Ίσως δεν ήμασταν τόσο έμπειροι. Είμαστε ρεαλιστές και εντός γηπέδου. Στα έξι ματς ο Ατρόμητος δεν φάνηκε, ακόμη και με προβλήματα και με κούραση, να ήταν υποδεέστερος από τις άλλες τρεις ομάδες. Παλέψαμε τα παιχνίδια».
Για τον παίκτη, που θα έπαιρνε μαζί του σε μια μεγαλύτερη ομάδα: «Η επιτυχία ήταν η συνολική προσπάθεια και η πειθαρχία. Ποτέ δεν θεωρώ ότι μια ομάδα έχει ισάξιους παίκτες, μια ομάδα έχει καλούς παίκτες. Ο Ατρόμητος έχει τον καλύτερο τερματοφύλακα με διαφορά. Και ο ποδοσφαιριστής που είναι έτοιμος για μεγαλύτερα πράγματα και εξέπληξε, είναι ο Γιάννης Σκόνδρας. Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η εξέλιξη του Δημούτσου το δεύτερο εξάμηνο. Αυτά τα παιδιά, έχουν το χρόνο μπροστά τους και μπορούν να διεκδικήσουν κλήση στην Εθνική».
Για την παρακαταθήκη στον Ατρόμητο: «Αυτά φαίνονται στο πέρασμα του χρόνου. Ο πρόεδρος προσφέρει στην ομάδα μια σταθερότητα. Σημαντική είναι η εξέλιξη κάποιων νέων παικτών, καθώς ακολουθούμε ένα σχέδιο με Έλληνες και νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: