Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η… συμφωνία των έντεκα!!

Η… συμφωνία των έντεκα!
Τον διακανονισμό με έντεκα πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, πέτυχαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι άνθρωποι της διοίκησης του ΟΦΗ. Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ, συναντήθηκε με τον κ. Κίμωνα Ευαγγελάτο, ο οποίος είναι εκπρόσωπος και των έντεκα παικτών και συμφώνησαν να πάρουν οι ποδοσφαιριστές τα χρήματα που τους οφείλονται μέσα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του συλλόγου.

Επίσης, άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ, μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, αναμένεται να πάρουν τις υπογραφές όλων των παικτών και έτσι ένα σημαντικό θέμα που αποτελούσε «αγκάθι» για την αδειοδότηση της νέας χρονιάς λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο, έστω και την τελευταία στιγμή.

Τώρα όσον αφορά την εκκρεμότητα με τους δύο Ισπανούς, Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ, η νομική υπηρεσία του συλλόγου, κατάφερε να εξασφαλίσει μία ακόμη αναβολή για την υπόθεση των ποδοσφαιριστών.

Επίσης, γίνονται προσπάθειες, προκειμένου και οι δύο παίκτες να πάρουν χρήματα που τους οφείλονται, βάσει του διακανονισμού που θα τους προτείνει η ΠΑΕ, αλλά και να βάλουν τις υπογραφές τους στον φάκελο της ομάδας για την αδειοδότηση, ο οποίος θα εκδικαστεί το μεσημέρι της Τρίτης από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: