Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Δεν το άξιζα»

«Δεν το άξιζα»
Η Τσέλσι από το βράδυ της 19ης Μαΐου είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης και όλοι στους «μπλε» πανηγυρίζουν για την πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Όλοι; Όχι και όλοι. Ο Ρομέλου Λουκάκου, όπως τόνισε, δεν μπορεί να χαρεί με την κατάκτηση του τροπαίου, γιατί είναι κάτι που δεν αξίζει από τη στιγμή που δεν έχει βοηθήσει ούτε ένα λεπτό στην προσπάθεια που έκαναν οι συμπαίκτες του.

«Δεν το άξιζα σε καμία περίπτωση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα να αποδεχτώ αυτό το μετάλλιο. Ούτε που άγγιξα το κύπελλο. Δεν έχω συνηθίσει, άλλωστε, να ακουμπάω κάτι το οποίο δεν είναι δικό μου. Επιπλέον δεν ήμουν καν στη λίστα της ομάδας για το Champions League», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Βέλγου επιθετικού.

Η απογοήτευση του 18χρονου φορ, για το γεγονός ότι δεν πρόσφερε σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της Τσέλσι, ήταν μεγάλη και αναφέρθηκε και στον προηγούμενο προπονητή των «μπλε», Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος δεν τον είχε δηλώσει στη λίστα για τους αγώνες της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό. Ήταν και ο τρόπος με τον οποίο με αντιμετώπιζε και μου μίλαγε. Από την αρχή είχε αυτή την συμπεριφορά απέναντί μου και δεν μου εξήγησε ποτέ το γιατί», συμπλήρωσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: