Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

"Πρωτοδικείο, διαχείριση εσόδων και συσπείρωση"

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης υποστήριξε στο πλάνο του ότι ο Αρης πρέπει να πάει σε διοίκηση Πρωτοδικείου και να στηριχτεί κυρίως στην συσπείρωση των οπαδών του, μαζί με περιστολή των εξόδων.
"Πρωτοδικείο, διαχείριση εσόδων και συσπείρωση"
Αναλυτικά όσα είπε κατά την ανάλυση του πλάνου του:
"Την τελευταία εβδομάδα προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε όσα στοιχεία μπορούσαμε για να σας παρουσιάσουμε μια πρόταση. Δυστυχώς με την ΠΑΕ δεν είχαμε καλή συνεργασία. Πολλά μας ειπώθηκαν προφορικά.
Αυτά που είδαμε με τα μάτια μας είναι 27 διακανονισμοί που κατατέθηκαν για την αδειοδότηση. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε απο τη Λέσχη, η ΠΑΕ θα έχει σίγουρα έσοδα 5. εκατ ευρώ περίπου. Επίσης το χορηγικό πρόγραμμα μπορεί να αγγίξει και το 1 εκατ. ευρώ αλλά και τα 2 εκατ.. Οι τιμές που έχουμε προτείνει είναι 100 ευρώ στα πέταλα για τα διαρκείας. 170 ευρώ τη θύρα 2".
Το σύνολο των εισπράξεων που μπορούμε να έχουμε είναι 2 εκατ. Επίσης υπάρχουν απαιτήσεις της ΠΑΕ που αγγίζουν τα 2.453.000 ευρώ. Υπάρχει ένα ποσό γύρω στο 1,7 που μπορεί να εισπραχθεί. Από αυτό μας είπαν ότι 1,5 έχει εκχωρηθεί σε παίκτες και πιστωτές».
Και συνέχισε: «Όσον αφορά δαπάνες και υποχρεώσεις, το νούμερο που είδα και πρέπει να δοθεί μέχρι 30/6 στους παίκτες, καλύπτεται άνετα από τα διαρκείας. Οφείλουμε άμεσα από την είσπραξη που θα γίνει από τα διαρκείας, πρέπει να γίνει διακανονισμός με παίκτες. Με διακανονισμούς σε βάθος διετίας, ο ΑΡΗΣ σε δύο το πολύ τρία χρόνια μπορεί να ισοσκελιστεί. Υπάρχουν οφειλές προς το προσωπικό που πρέπει να δοθούν έναντι, Οφειλές προς την εφορίας, δόσεις που δεν έχουν καταβληθεί και πρέπει να δοθούν άμεσα.
Υπάρχουν οφειλές προς το ΙΚΑ που δεν είναι ρυθμισμένες. Πρέπει να γίνουν άμεσα αλλιώς δεν θα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς υπάρχουν 21 συμβόλαια που ισχύουν και για την επόμενη χρονιά, ποσό στο οποίο δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ μεικτά. Το μπάζτετ δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 3,2 την επόμενη χρονιά, μικτά, Έτσι θα εξασφαλίσουμε την ηρεμία στο τμήμα, θα ξέρουν όλοι ότι θα πληρωθούν.
Στο προσωπικό θα πρέπει να υπάρξει ένα οργανόγραμμα. Είναι μεγάλος ο αριθμός και οι δαπάνες είναι υπερβολικές. Πρέπει να δούμε ποιες είναι οι ανάγκες και όχι αναγκαστικά να περιορίσουμε το προσωπικό, αλλά να αναπροσαρμόσουμε τις αμοιβές. Για τις δαπάνες λειτουργίας το τοπίο είναι θολό. Δεν έχουν να κάνουν με το ρόστερ της ομάδας. Το ποσό που άκουσα στα έξοδα διοικητικής λειτουργίας αγγίζει τα έξοδα τεσσάρων ομάδων της λίγκας. Δεν είναι ο ΑΡΗΣ βιώσιμος έτσι".
"Για τις ακαδημίες θα συμφωνήσουμε με τη διοίκηση. Για το ρόστερ δεν πρέπει να γίνει ενίσχυση αν η ομάδα δεν απαλλαχθεί από τα πέντε συμβόλαια που ανέφερα πριν. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να είναι συνεπής απέναντι στους παίκτες.
Όλα αυτά για να γίνουν θέλει συσπείρωση. Τα 8.500 διαρκείας θα τα πετύχουμε όλοι μαζί. Το βάρος του ΑΡΗ είναι μεγάλο δύσκολα θα βρεθεί να το αναλάβει κάποιος αν δεν νιώθει προστασία. Και αυτή θα του την παρέχει η διοίκηση πρωτοδικείου και η συσπείρωση".
"Χρήματα δεν έχουν μπει και δεν ξέρω για ποιο λόγο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα μπουν χρήματα και είναι δεδομένο ότι σε λίγο καιρό εμείς θα βγάλουμε ξανά το φίδι απο την τρύπα" ήταν η τοποθέτηση του κ. Στεφανίδη.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: