Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Παίρνει δάνειο; Παίζει Ευρώπη!

Παίρνει δάνειο; Παίζει Ευρώπη!
Η συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τα στελέχη της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε, αλλά η απόφαση της ελληνικής ομοσπονδίας για το αν θα δοθεί αδειοδότηση ή όχι στους «πράσινους», θα βγει αύριο η μεθαύριο.

Κι από την στιγμή που το «τριφύλλι» δεν έχει να κάνει με διακανονισμούς και άλλους παρεμφερείς σκοπέλους, αυτό που πρέπει να γίνει για να πάρει την πολυπόθητη άδεια, είναι να εγκριθεί το δάνειο που προσπαθεί να πάρει από την Εθνική Τράπεζα ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αφού αυτό που πραγματικά καίει τον Παναθηναϊκό, είναι οι οφειλές προς τους παίκτες μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2011. Οι οποίες υπολογίστηκαν σε 4,2 εκατομμύρια ευρώ. Κι από την στιγμή που το δάνειο είναι της τάξεως των 5 εκατομμυρίων, το πρόβλημα ξεπερνιέται άμεσα. Από εκεί και πέρα, αν και στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είχε κυκλοφορήσει πως ο Γιάννης Αλαφούζος συμφώνησε με την Εθνική Τράπεζα, τώρα, πληροφορίες θέλουν να υπάρχει δυσκολία.

Διότι η ρευστή πολιτική κατάσταση της χώρας έχει «εγκλωβίσει» τις τράπεζες οι οποίες δεν μπορούν να δώσουν έτσι εύκολα δάνειο. Η ΕΠΟ γνωρίζει το πρόβλημα και αύριο η μεθαύριο το αργότερο, θα έχει βγάλει την απόφαση για τον Παναθηναϊκό. Ακόμη όμως και να μην είναι θετική, ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο, ελπίζοντας να έχει καταφέρει ο «Mr ΣΚΑΪ» να πάρει το δάνειο για να αλλάξει την απόφαση. Όπως και να έχει, η ΕΠΟ είναι αναγκασμένη να στείλει στην UEFA την λίστα με τις ομάδες που θα έχουν άδεια συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα την 1η Ιουνίου. Και μέχρι τότε, θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: